Digitotaal menukaart

Digitotaal doet meer voor je dan je denkt

Of je ondernemer, ZZP-er of consument bent; we begrijpen bij Digitotaal heel goed dat je zonder problemen wilt
werken op je device. Wanneer je bij ons de deur uit loopt, wil je direct aan de slag kunnen en geen tijd kwijt zijn
aan allerlei installaties, het overzetten van data, het instellen van je e-mailaccount en meer.

Heb je een bedrijf, dan wil je je bezig houden met je core business en niet met je uitdagingen op gebied van
automatisering. Je hebt geen full-time systeembeheerder nodig, als je er ook gewoon gebruik van kunt maken op
het moment dat je er een nodig hebt. Digitotaal regelt het voor jou!

Gebruiksklaar maken

Gebruiksklaar maken

Schaf je device aan bij Digitotaal en wij zorgen er voor dat wanneer je thuis of op kantoor je device aan zet, je direct er mee aan de slag kunt gaan!

Data overzetten

Data overzetten

De data op je oude device zou je natuurlijk graag op je nieuwe device willen hebben. Wij zorgen er voor dat je deze direct beschikbaar hebt als jij je nieuwe device wilt gebruiken.

BackUP

Back up maken

Mocht er iets verkeerd gaan met je device, dan is het fijn dat je niet alle data ineens kwijt bent. Wij kunnen je oplossingen bieden die voorkomen dat je data voorgoed kwijt is.

APK

APK voor je device

Na veelvuldig gebruik wordt je device trager. Een reiniging, update en upgrade kan in veel gevallen er voor zorgen dat je een tijd weer zonder problemen op je device verder kunt werken.

Date recovery

Verloren data terughalen

Mocht je data kwijt zijn geraakt en geen backup daarvan hebben, dan kunnen we onderzoeken wat de schade is en of het mogelijk is de data terug te halen met onze data recovery oplossing.

Vorus Verwijderen

Virus verwijderen

Het kan iedereen overkomen dat er een virus op het device zit. Digitotaal helpt je deze te verwijderen en te voorkomen dat dit weer gebeurt.

Reparatie
Bedrijfsnetwerken
Software Installatie

Reparatie

Werkt je device niet naar behoren of is je device defect, dan kunnen onze ervaren en getrainde technisch personeel onderzoeken wat er aan de hand is. Afhankelijk van het probleem kan gekeken worden in hoeverre dit voor u kan worden opgelost.

Bedrijfsnetwerken

Van een groot aantal de Digitotaal partners heeft het personeel heeft ervaring met het adviseren, installeren en beheren van bedrijfsnetwerken.

Software installatie

Wij zorgen er voor dat software op de juiste manier wordt geinstalleerd op uw device en zullen deze ook naar uw eisen en wensen kunnen configureren.

Systeembeheer

Systeembeheer

Voor kleine bedrijven is het soms onnodige om een eigen systeembeheerder in dienst te hebben. Bij Digitotaal kun je gebruik maken van een systeembeheerder op het moment dat je die echt nodig hebt.

Managed Printing

Managed printing

Wil je je printkosten overzichtelijk kunnen houden en nooit zonder lege toner komen te staan? Digitotaal biedt je een oplossing met lage printkosten.

Demonstratie

Uitleg en demonstratie

Onze partners met een showroom beschikken over demonstratie mogelijkheden van specifieke IT producten en oplossingen.

Clouddiensten
Consultancy op locatie
Inrichten Office 365

Clouddiensten

Het is een beetje een modewoord: de cloud! Bij Digitotaal kijken we graag nuchter naar zaken. Als we vinden dat werken in de cloud voor jou weinig voordelen biedt en bovendien nogal duur is, dan zeggen we dat. En als we denken dat cloud voor jou wel dé uitkomst is, zeggen we dat natuurlijk ook! Laat je goed adviseren door één van onze cloudspecialisten.

Consultancy

Als IT niet je corebusiness is, kunnen we ook niet van je verwachten dat je weet wat de beste oplossing voor je is. Digitotaal denkt graag met je mee en kan jou van goed advies voorzien, zodat je onbezorgd bezig kunt zijn met je eigen business.

Inrichten Office 365

Onze partners kunnen eindgebruikers ondersteunen bij het inrichten van Office 365.

reparatie

Ben je benieuwd wat Digitotaal voor jou kan betekenen, informeer dan bij je dichtstbijzijnde Digitotaal fililaal of mail naar info@digitotaal.nl om een goed advies te krijgen voor jouw ict vraagstuk.