Zoek een verkooppunt
bij jou in de buurt
Wat heb je nodig?

Virus bescherming

Moderne beveiliging moet consistent en flexibel zijn en moet bovendien overal functioneren, waar jij ook bent. Met veilig flexibel werken in de cloud biedt Digitotaal een krachtige en uitgebreide computerbeveiliging zodat je geen zorgen hoeft te maken dat bedrijf kritische informatie op straat komt te liggen. Je apparaten, data en e-mail zijn hierdoor maximaal beveiligd.
Op deze manier kan jij je focussen op wat er voor jou écht toe doet. Ondernemen. Dreigingen van buiten af ontwikkelen zich in een snel tempo. Hierdoor is het van belang dat jouw beveiliging altijd up-to-date moet zijn.

Home | Virusbeveiliging

Contact

Hoevenweg 21, 5652 AW Eindhoven

Maximale bescherming van al je devices

Er zijn veel verschillende antivirusprogramma’s beschikbaar en ze beweren allemaal de beste virus beveiliging te bieden tegen de scherpste prijs. De meeste van deze antivirusprogramma’s bevatten echter alleen een virusscanner. Wij raden ondernemers aan om te kiezen voor een beveiligingspakket op maat in combinatie met algemene anti-virus software van bijvoorbeeld Norton.

Hoe werken Virussen?

Virussen hebben een host PC nodig, ze zijn namelijk gemaakt door kwaadwillenden om zoveel mogelijk verspreid te worden om de schadelijke werking te maximaliseren. Virussen infecteren bestanden die al op je computer staan. Worms kunnen zich weer verspreiden zonder een host en vaak zonder de hulp van de gebruiker. Trojaanse paarden zijn onschuldig uitziende bestanden die vaak hun kwaadaardige bedoelingen pas na een tijdje kenbaar maken. Elk type malware functioneert anders en is dus ook in te delen in een aparte categorie. Denk aan malware waarmee data kan worden onttrokken, maar ook aan malware waarmee de webcam kan worden geopend zonder de gebruiker op de hoogte te brengen. Ondanks de eindeloze mogelijke typen coden waarmee schadelijke programma’s worden geschreven kunnen er patronen worden gedetecteerd. In hun code zijn kwaadaardige eigenschappen simpelweg te ontdekken door de beoogde doelen van commando’s te evalueren.

Hoe werkt een virusscanner?

Virusscanners controleren eigenlijk als het ware handtekeningen van applicaties en kijken naar patronen in software die negatieve effecten kunnen hebben op de PC van de gebruiker. Daarnaast wordt de bron van software vaak gecontroleerd en bevatten virusscanners grote hoeveelheden bronnen die zij hebben geblacklist. Als de eigenschappen die zijn opgeslagen in de handtekening van bepaalde software overeenkomen met die van een geblackliste vermoedelijke indringer, springt de virusscanner onmiddellijk in actie en wordt de malware verwijdert en eventuele toegang tot het apparaat verwijderd.

Aanbevolen werkplekbeheer producten

Gerelateerde oplossingen

Populaire
besturingssytemen

Hulp nodig bij je
infastructuur?

200+
Verkooppunten

Home | Virusbeveiliging

DICHTBIJ

ZEKERHEID

PERSOONLIJK

SERVICE GERICHT

Call Now Button