Home  /  Virusbeveiliging
Wat heb je nodig? Wij helpen je graag
Zoek de vestiging bij jou in de buurt

Onderdeel van
jouw onderneming

Ook genieten van speciale deals en kortingen
Wat heb je nodig? Wij helpen je graag

Onderdeel van
jouw onderneming

Dichtbij
Service gericht
Zekerheid
Persoonlijk

Virus bescherming

Maximale bescherming van al je devices

Moderne beveiliging moet consistent en flexibel zijn en moet bovendien overal functioneren, waar jij ook bent. Met veilig flexibel werken in de cloud biedt Digitotaal een krachtige en uitgebreide computerbeveiliging zodat je geen zorgen hoeft te maken dat bedrijf kritische informatie op straat komt te liggen. Je apparaten, data en e-mail zijn hierdoor maximaal beveiligd.
Op deze manier kan jij je focussen op wat er voor jou écht toe doet. Ondernemen. Dreigingen van buiten af ontwikkelen zich in een snel tempo. Hierdoor is het van belang dat jouw beveiliging altijd up-to-date moet zijn.

Er zijn veel verschillende antivirusprogramma’s beschikbaar en ze beweren allemaal de beste virus beveiliging te bieden tegen de scherpste prijs. De meeste van deze antivirusprogramma’s bevatten echter alleen een virusscanner. Wij raden ondernemers aan om te kiezen voor een beveiligingspakket op maat in combinatie met algemene anti-virus software van bijvoorbeeld Norton.

Hoe werken Virussen?

Virussen hebben een host PC nodig, ze zijn namelijk gemaakt door kwaadwillenden om zoveel mogelijk verspreid te worden om de schadelijke werking te maximaliseren. Virussen infecteren bestanden die al op je computer staan. Worms kunnen zich weer verspreiden zonder een host en vaak zonder de hulp van de gebruiker. Trojaanse paarden zijn onschuldig uitziende bestanden die vaak hun kwaadaardige bedoelingen pas na een tijdje kenbaar maken. Elk type malware functioneert anders en is dus ook in te delen in een aparte categorie. Denk aan malware waarmee data kan worden onttrokken, maar ook aan malware waarmee de webcam kan worden geopend zonder de gebruiker op de hoogte te brengen. Ondanks de eindeloze mogelijke typen coden waarmee schadelijke programma’s worden geschreven kunnen er patronen worden gedetecteerd. In hun code zijn kwaadaardige eigenschappen simpelweg te ontdekken door de beoogde doelen van commando’s te evalueren.

Hoe werkt een virusscanner?

Virusscanners controleren eigenlijk als het ware handtekeningen van applicaties en kijken naar patronen in software die negatieve effecten kunnen hebben op de PC van de gebruiker. Daarnaast wordt de bron van software vaak gecontroleerd en bevatten virusscanners grote hoeveelheden bronnen die zij hebben geblacklist. Als de eigenschappen die zijn opgeslagen in de handtekening van bepaalde software overeenkomen met die van een geblackliste vermoedelijke indringer, springt de virusscanner onmiddellijk in actie en wordt de malware verwijdert en eventuele toegang tot het apparaat verwijderd.

Blijf succesvol met oplossingen van Digitotaal

Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven.
Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

Onderdeel van jouw succes

NortonLifeLock Norton 360 Standard

Norton 360 Standard, 10GB, Belgium 1U, 1 Device, 12M, Generic, Bundle, RSP, DVD Sleeve, GUM

NortonLifeLock Norton 360 Deluxe

Norton 360 Deluxe, 50GB, Belgium 1U, 5 Device, 12M, Generic, ENR, RSP, DVD Sleeve, GUM

Microsoft Windows 10 Home 1 licentie(s)

NortonLifeLock Norton 360 for Gamers

Maximale bescherming voor al je devices

Zoek het dichtstbijzijnde filiaal

Welk device wil jij optimaal beveiligen?

Bij Digitotaal kun je terecht voor 2 verschillende F-Secure per maand pakketten. Elk pakket heeft zijn eigen mogelijkheden.
Welke past het beste bij jouw specifieke behoeften?

ZOEK HIER
JOUW
DIGITOTAAL
FILIAAL

Service

Bij Digitotaal kun je er voor kiezen om een product thuis te laten bezorgen, of om zelf je product op te halen in een van onze vele filialen. Wanneer je op werkdagen voor 23:00 uur jouw bestelling in onze webshop betaalt met iDEAL, dan wordt je bestelling vaak nog de volgende dag bezorgd. Wanneer je graag te hulp gestaan wens te worden dan is het aanbevolen om je product op te halen bij jouw dichtsbijzijnde Digitotaal filiaal, zodat je ten alle tijden van de gewenste service voorzien kan worden op locatie.

Webinars

Om kennis van diverse oplossingen te verhogen biedt Digitotaal webinars aan. Je kunt thuis of op kantoor deelnemen. Het kost weinig inspanning en er is geen reistijd. Bovendien worden webinars opgenomen zodat je later nog terug kunt kijken. Kies hieronder welke webinars voor jouw bedrijf interessant zijn.

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Overal werken

Je hebt overal toegang tot je werkomgeving. Zelfs via mobiel en tablet.

Flexibel

Met ons platform kun jij je richten op de toekomst zonder langdurige contracten aan moet gaan.

Veilig

Moderne beveiliging moet consistent, flexibel en overal moeten functioneren, waar jij ook bent.

Altijd dichtbij

Moderne beveiliging moet consistent, flexibel en overal moeten functioneren, waar jij ook bent.

Persoonlijk contact

Onze medewerkers staan voor je klaar! In de stores, via de telefoon, liveChat of e-mail.

Advies op maat

Onze medewerkers kijken altijd naar jouw specifieke situatie en geven je een vrijblijvend, persoonlijk advies.

Call Now Button