Home  /  Werkplekbeheer
Wat heb je nodig? Wij helpen je graag
Zoek de vestiging bij jou in de buurt

Onderdeel van
jouw onderneming

Ook genieten van speciale deals en kortingen
Wat heb je nodig? Wij helpen je graag

Onderdeel van
jouw onderneming

Dichtbij
Service gericht
Zekerheid
Persoonlijk

Werkplekbeheer

Wat is eigenlijk werkplekbeheer?

Een online werkplek is de online omgeving waar medewerkers kunnen inloggen en hun data en programma’s kunnen gebruiken voor hun werkzaamheden. Het is belangrijk dat een digitale werkplek veilig, stabiel en soepel functioneert zodat personeel er goed kan werken vanaf elke locatie. Het bekendste voordeel van online werkplekken is de mogelijkheid om gelijktijdig in documenten te kunnen werken.

Werkplekbeheer omvat het beheren en onderhouden van de digitale werkplek van een organisatie.
Goed nieuws: De experts van Digitotaal kunnen jou hierbij van A-tot-Z ondersteunen. Of het nu gaat om het installeren van nieuwe computers of het activeren en beheren van je digitale werkomgeving. Digitotaal heeft de vereiste kennis en ervaring en kan ervoor zorgen dat al je apparaten en systemen werken naar behoren. Wil je meer informatie ontvangen over werkplekbeheer? Lees dan gerust verder of bezoek een Digitotaal vestiging bij jou in de buurt. Je bent altijd welkom om een kop koffie te komen drinken en jouw wensen en behoeften omtrent werkplekbeheer te bespreken.

Wat heb ik nodig voor een eigen digitale werkplek?

Om jouw werkplekbeheer te organiserenhoef jij zelf niets te doen. Handig toch?
Digitotaal regelt namelijk alles voor je. Digitotaal zorgt voor jouw plek op de server en zorgt dat alle applicaties goed werken. Mocht je trouwens ergens ondersteuning bij nodig hebben dat niet gerelateerd is met werkplekbeheer kun je overigens ook bij hen terecht. Voor technische vragen omtrent specificaties en kosten verwijzen we je door naar de Digitotaal vestiging bij jou in de buurt. Zij heten jou van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek omtrent werkplekbeheer en kunnen jou waar nodig de producten en diensten die je nodig hebt bieden.

Voordelen van werkplekbeheer uitbesteden

Wanneer je het werkplekbeheer uit besteed hoeft jouw organisatie zich niet meer bezig te houden met ICT. Jouw Digitotaal partner regelt vanaf dat moment namelijk alles wat met jouw ICT-infrastructuur te maken heeft op afstand. Voor hardware gerelateerde zaken kun je terecht bij een fysieke Digitotaal locatie.


Wat doen werkplekbeheerders?

– Het inrichten en het onderhouden van werkplekken.
– Het beheren van de toegewezen digitale werkplekken.
– Ze onderhouden systemen en waar gewenst ook de hardware.
– Ze installeren en configureren nieuwe medewerkers hun werkplek voor jouw bedrijf.

Voor al deze diensten en nog veel meer kan je altijd terecht bij de Digitotaal vestiging bij jou in de buurt. Ben je klaar om jouw bedrijf te digitaliseren kies dan voor werkplekbeheer?

Bezoek dan direct de Digitotaal vestiging bij jou in de buurt. Klik hier om te zien waar die zich bevindt.

Blijf succesvol met oplossingen van Digitotaal

Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven.
Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

vPRO. Ideaal voor werken op afstand.

DELL Precision 3450 i5-10505 SFF Intel® Core™ i5 8 GB DDR4-SDRAM 256 GB SSD

Intel Core i5-10505, 8GB DDR4-SDRAM, 256GB SSD, Windows 10 Pro 64-bit

TP-Link TL-SG2008P netwerk-switch Managed

L2/L2+ Gigabit Ethernet (10/100/1000) Power over Ethernet

DELL Latitude 5420 i5-1145G7 Notebook 35,6 cm (14") Full HD Intel® Core™ i5 8 GB DDR4-SDRAM

Intel Core i5-1145G7 (8MB Cache), 8GB DDR4-SDRAM, 256GB SSD, 35.6 cm (14″) Full HD 1920 x 1080, Intel Iris Xe Graphics, LAN, WLAN, Webcam, Windows 10 Pro 64-bit

Hulp nodig bij je infrastructuur?

Netwerk oplossingen

Succesvol met Digitotaal

Wil jij altijd en overal kunnen werken met je laptop, smartphone of tablet? Maar wil je je geen zorgen maken over onderhoud, beheer en veiligheid? Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

ZOEK HIER
JOUW
DIGITOTAAL
FILIAAL

Service

Bij Digitotaal kun je er voor kiezen om een product thuis te laten bezorgen, of om zelf je product op te halen in een van onze vele filialen. Wanneer je op werkdagen voor 23:00 uur jouw bestelling in onze webshop betaalt met iDEAL, dan wordt je bestelling vaak nog de volgende dag bezorgd. Wanneer je graag te hulp gestaan wens te worden dan is het aanbevolen om je product op te halen bij jouw dichtsbijzijnde Digitotaal filiaal, zodat je ten alle tijden van de gewenste service voorzien kan worden op locatie.

Webinars

Om kennis van diverse oplossingen te verhogen biedt Digitotaal webinars aan. Je kunt thuis of op kantoor deelnemen. Het kost weinig inspanning en er is geen reistijd. Bovendien worden webinars opgenomen zodat je later nog terug kunt kijken. Kies hieronder welke webinars voor jouw bedrijf interessant zijn.

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Call Now Button