Zoek een verkooppunt
bij jou in de buurt
Wat heb je nodig?

Werkplekbeheer

Een online werkplek is de online omgeving waar medewerkers kunnen inloggen en hun data en programma’s kunnen gebruiken voor hun werkzaamheden. Het is belangrijk dat een digitale werkplek veilig, stabiel en soepel functioneert zodat personeel er goed kan werken vanaf elke locatie. Het bekendste voordeel van online werkplekken is de mogelijkheid om gelijktijdig in documenten te kunnen werken.

Home | Werkplekbeheer

Contact

Hoevenweg 21, 5652 AW Eindhoven

Wat heb ik nodig voor een eigen digitale werkplek?

Om jouw werkplekbeheer te organiserenhoef jij zelf niets te doen. Handig toch?
Digitotaal regelt namelijk alles voor je. Digitotaal zorgt voor jouw plek op de server en zorgt dat alle applicaties goed werken. Mocht je trouwens ergens ondersteuning bij nodig hebben dat niet gerelateerd is met werkplekbeheer kun je overigens ook bij hen terecht. Voor technische vragen omtrent specificaties en kosten verwijzen we je door naar de Digitotaal vestiging bij jou in de buurt. Zij heten jou van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek omtrent werkplekbeheer en kunnen jou waar nodig de producten en diensten die je nodig hebt bieden.

Voordelen van werkplekbeheer uitbesteden

Wanneer je het werkplekbeheer uit besteed hoeft jouw organisatie zich niet meer bezig te houden met ICT. Jouw Digitotaal partner regelt vanaf dat moment namelijk alles wat met jouw ICT-infrastructuur te maken heeft op afstand. Voor hardware gerelateerde zaken kun je terecht bij een fysieke Digitotaal locatie.


Wat doen werkplekbeheerders?

– Het inrichten en het onderhouden van werkplekken.
– Het beheren van de toegewezen digitale werkplekken.
– Ze onderhouden systemen en waar gewenst ook de hardware.
– Ze installeren en configureren nieuwe medewerkers hun werkplek voor jouw bedrijf.

Voor al deze diensten en nog veel meer kan je altijd terecht bij de Digitotaal vestiging bij jou in de buurt. Ben je klaar om jouw bedrijf te digitaliseren kies dan voor werkplekbeheer?

Bezoek dan direct de Digitotaal vestiging bij jou in de buurt. Klik hier om te zien waar die zich bevindt.

Aanbevolen werkplekbeheer producten

Gerelateerde oplossingen

Populaire
besturingssytemen

Hulp nodig bij je
infastructuur?

200+
Verkooppunten

Home | Werkplekbeheer

DICHTBIJ

ZEKERHEID

PERSOONLIJK

SERVICE GERICHT

Call Now Button