Home  /  Managed printing
Wat heb je nodig? Wij helpen je graag
Zoek de vestiging bij jou in de buurt
Ook genieten van speciale deals en kortingen

Onderdeel van
jouw onderneming

Dichtbij
Service gericht
Zekerheid
Persoonlijk

Managed printing

Wat is managed printing
Managed printing is het door een externe aanbieder laten organiseren van de documentuitvoer van een bedrijf.
 De belangrijkste diensten die hierbij geleverd worden zijn beoordeling van de behoeften, verbetering van software- en hardware en de diensten die nodig zijn om de nieuwe en/of bestaande hardware te laten werken en eventueel onderhouden. Via Digitotaal kan je een managed printing partner vinden die je bij dit gehele proces ondersteunt. Zij regelen het hele proces van afdrukken, toners, ondersteunen en aftersales. Kies voor gemak en kies voor volledige managed printing ondersteuning via een Digitotaal partner.

Hoe werkt het?
Purchase & Click van Brother Managed Print Service is een eenvoudige en effectieve manier om je managed printing behoeften te regelen. Je hebt geen omkijken meer naar je printers, waardoor je volledig kunt focussen op je eigen werkzaamheden. Je profiteert van zeer lage afdrukkosten en direct inzicht,  zodat je kosten besparend kunt werken.

Je betaalt per print, zonder dat je vast zit aan een minimum aantal afdrukken. Je beschikt over producten van uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien wordt inkt of toner automatisch op het juiste moment geleverd, zodat managed printing devices nooit stil komen te staan.

 • Maandelijks opzegbaar
 • Drastisch besparen op printkosten
 • Inclusief onderhoud en service op locatie
 • Betalen per print, zonder verplichtingen
 • Inkt of toner worden automatisch geleverd

Voordelen:

 1. Efficiëntie. Het proces van het printen, scannen, kopiëren of faxen van documenten op oude hardware of slecht geconfigureerde software is tijdrovend.2. Kostenbesparend. Het verlaagt de kosten en bespaart geld.
  Het één voor één onderhouden van afzonderlijke apparaten is duurder dan het hebben van een geautomatiseerd, cloudgebaseerd systeem om dit op grote schaal te doen. Managed Print Services verbindt apparaten met één bewakingssysteem om just-in-time levering van vervangende toners en reparaties te garanderen.3. Productiviteit verhogend.
  De printbehoeften van verschillende afdelingen binnen een organisatie kunnen variëren.4. Het vermindert kapitaaluitgaven en verbetert de cashflow

  5. Het verkleint de ecologische voetafdruk van je organisatie

  6. Verbetert de informatiebeveiliging
  Het is veiliger. Printers zijn digitale apparaten en tegenwoordig is alles wat verbonden is met het internet kwetsbaar.

Blijf succesvol met oplossingen van Digitotaal

Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven.
Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

Onderdeel van jouw succes

Managed printing oplossing aanvragen?

Bezoek de dichtstbijzijnde vestiging

Meer informatie over Managed Printing?

Bezoek de dichtstbijzijnde vestiging

Succesvol met Digitotaal

Wil jij altijd en overal kunnen werken met je laptop, smartphone of tablet? Maar wil je je geen zorgen maken over onderhoud, beheer en veiligheid? Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

ZOEK HIER
JOUW
DIGITOTAAL
FILIAAL

Service

Bij Digitotaal kun je er voor kiezen om een product thuis te laten bezorgen, of om zelf je product op te halen in een van onze vele filialen. Wanneer je op werkdagen voor 23:00 uur jouw bestelling in onze webshop betaalt met iDEAL, dan wordt je bestelling vaak nog de volgende dag bezorgd. Wanneer je graag te hulp gestaan wens te worden dan is het aanbevolen om je product op te halen bij jouw dichtsbijzijnde Digitotaal filiaal, zodat je ten alle tijden van de gewenste service voorzien kan worden op locatie.

Webinars

Om kennis van diverse oplossingen te verhogen biedt Digitotaal webinars aan. Je kunt thuis of op kantoor deelnemen. Het kost weinig inspanning en er is geen reistijd. Bovendien worden webinars opgenomen zodat je later nog terug kunt kijken. Kies hieronder welke webinars voor jouw bedrijf interessant zijn.

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Call Now Button