Zoek een verkooppunt
bij jou in de buurt
Wat heb je nodig?

Managed printing

Managed printing is het door een externe aanbieder laten organiseren van de documentuitvoer van een bedrijf. De belangrijkste diensten die hierbij geleverd worden zijn beoordeling van de behoeften, verbetering van software- en hardware en de diensten die nodig zijn om de nieuwe en/of bestaande hardware te laten werken en eventueel onderhouden. Via Digitotaal kan je een managed printing partner vinden die je bij dit gehele proces ondersteunt. Zij regelen het hele proces van afdrukken, toners, ondersteunen en aftersales. Kies voor gemak en kies voor volledige managed printing ondersteuning via een Digitotaal partner.

Home | Managed printing

Contact

Hoevenweg 21, 5652 AW Eindhoven

Hoe werkt het?

Purchase & Click van Brother Managed Print Service is een eenvoudige en effectieve manier om je managed printing behoeften te regelen. Je hebt geen omkijken meer naar je printers, waardoor je volledig kunt focussen op je eigen werkzaamheden. Je profiteert van zeer lage afdrukkosten en direct inzicht,  zodat je kosten besparend kunt werken.

Je betaalt per print, zonder dat je vast zit aan een minimum aantal afdrukken. Je beschikt over producten van uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien wordt inkt of toner automatisch op het juiste moment geleverd, zodat managed printing devices nooit stil komen te staan.

 • Maandelijks opzegbaar
 • Drastisch besparen op printkosten
 • Inclusief onderhoud en service op locatie
 • Betalen per print, zonder verplichtingen
 • Inkt of toner worden automatisch geleverd

Voordelen:

 1. Efficiëntie. Het proces van het printen, scannen, kopiëren of faxen van documenten op oude hardware of slecht geconfigureerde software is tijdrovend.
 2. Kostenbesparend. Het verlaagt de kosten en bespaart geld.
  Het één voor één onderhouden van afzonderlijke apparaten is duurder dan het hebben van een geautomatiseerd, cloudgebaseerd systeem om dit op grote schaal te doen. Managed Print Services verbindt apparaten met één bewakingssysteem om just-in-time levering van vervangende toners en reparaties te garanderen.
 3. Productiviteit verhogend.
  De printbehoeften van verschillende afdelingen binnen een organisatie kunnen variëren.
 4. Het vermindert kapitaaluitgaven en verbetert de cashflow
 5. Het verkleint de ecologische voetafdruk van je organisatie
 6. Verbetert de informatiebeveiliging
  Het is veiliger. Printers zijn digitale apparaten en tegenwoordig is alles wat verbonden is met het internet kwetsbaar.

Aanbevolen werkplekbeheer producten

Gerelateerde oplossingen

Home | Managed printing

DICHTBIJ

ZEKERHEID

PERSOONLIJK

SERVICE GERICHT

Call Now Button