Wat heb je nodig? Wij helpen je graag
Zoek de vestiging bij jou in de buurt
Ook genieten van speciale deals en kortingen

Onderdeel van
jouw onderneming

Dichtbij
Service gericht
Zekerheid
Persoonlijk

Computer/Laptopreparatie

Wie kan mij computer/laptop repareren?

Digitotaal heeft altijd een expert bij jou in de buurt die jouw laptopreparatie snel kan regelen. Wij raden je aan om langs te komen zodat wij kunnen kijken wat er met je apparaat aan de hand is. Klik hier om een Digitotaal vestiging bij jou in de buurt te zoeken voor reparaties.

Welke problemen komen het vaakst voor?

  • Computer wordt steeds trager.
  • Computer wordt heet en valt regelmatig uit.
  • Bepaalde programma’s doen het niet.
  • De computer start niet meer op.

Welke soorten reparaties kan Digitotaal voor mij uitvoeren?

  • Het reinigen van moederboord en interne onderdelen van je laptop of PC
  • Virussen en malware van het apparaat verwijderen en nieuwe anti-virus software installeren.
  • Herstellen van schade door vallen, stoten en in sommige gevallen vocht.
  • Het beeldscherm of toetsenbord van je apparaat vervangen

Kom altijd eerst langs bij een Digitotaal vestiging om te kijken of een reparatie nog rendabel is. Digitotaal heeft altijd een voordelige oplossing. Of we vervangen de defecte onderdelen, of we zoeken een nieuwe computer die voldoet aan je eisen. Als je bij ons je apparaat laat repareren krijg je uitgebreide garantie op de onderdelen en montage.

Computer laten repareren of zelf doen?

Het is verstandig om uw kostbare apparaten door Digitotaal te laten repareren in plaats van een handige vriend. Digitotaal heeft laptopreparatie monteurs door heel het land en wij weten precies hoe computer reparaties snel en met behoud van garantie moeten worden uitgevoerd. Duizenden ondernemers gingen je voor en zijn tevreden met de dienstverlening en reparaties van Digitotaal. Laptopreparatie is iets wat onze experts dagelijks doen. Twijfel niet en laat een laptopreparatie door een expert uitvoeren.

Computer/Laptop reparatie of een nieuwe kopen?

Bekijk hier in onze webshop al onze laptops en desktop PC’s. Laptopreparatie is regelmatig voordeliger dan een nieuwe laptop kopen. Kom hiervoor langs en laat onze experts kijken wat er mis is met je apparaat.

Blijf succesvol met oplossingen van Digitotaal

Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven.
Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

Onderdeel van jouw succes

HP PB455G8 R5-5600U 15

8GB/256 PC AMD R5-5600U- 15.6 FHD AG LED UWVA- UMA- Webcam- 8GB

TP-Link TL-SG2008P netwerk-switch Managed

L2/L2+ Gigabit Ethernet (10/100/1000) Power over Ethernet

Microsoft Windows 10 Home 1 licentie(s)

Windows 10 Home 64-Bit, OEM, DVD, English

Succesvol met Digitotaal

Wil jij altijd en overal kunnen werken met je laptop, smartphone of tablet? Maar wil je je geen zorgen maken over onderhoud, beheer en veiligheid? Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

ZOEK HIER
JOUW
DIGITOTAAL
FILIAAL

Service

Bij Digitotaal kun je er voor kiezen om een product thuis te laten bezorgen, of om zelf je product op te halen in een van onze vele filialen. Wanneer je op werkdagen voor 23:00 uur jouw bestelling in onze webshop betaalt met iDEAL, dan wordt je bestelling vaak nog de volgende dag bezorgd. Wanneer je graag te hulp gestaan wens te worden dan is het aanbevolen om je product op te halen bij jouw dichtsbijzijnde Digitotaal filiaal, zodat je ten alle tijden van de gewenste service voorzien kan worden op locatie.

Webinars

Om kennis van diverse oplossingen te verhogen biedt Digitotaal webinars aan. Je kunt thuis of op kantoor deelnemen. Het kost weinig inspanning en er is geen reistijd. Bovendien worden webinars opgenomen zodat je later nog terug kunt kijken. Kies hieronder welke webinars voor jouw bedrijf interessant zijn.

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Call Now Button