Wat heb je nodig? Wij helpen je graag
Zoek de vestiging bij jou in de buurt

Onderdeel van
jouw onderneming

Ook genieten van speciale deals en kortingen
Wat heb je nodig? Wij helpen je graag

Onderdeel van
jouw onderneming

Dichtbij
Service gericht
Zekerheid
Persoonlijk

Nieuwe laptop installeren

Hoe kan ik mijn nieuwe laptop installeren?

Leuk dat je een nieuwe computer hebt gekocht! Als je iets bent vergeten of iets nodig hebt om nog beter te kunnen werken met jouw apparaat lees dan verder. Digitotaal kan jouw laptop voor jou installeren en gebruiksklaar afleveren. Digitotaal regelt dan alles van a-tot-z en stellen jouw voorkeuren in en installeren de programma’s die je nodig hebt. Als je computerhulp nodig hebt of een digibeet bent staat Digitotaal voor jou klaar. Als je het installeren zelf wilt proberen lees dan verder: 

Wat te installeren op een nieuwe laptop?

Digitotaal heeft een top 3 van must-have software voor jouw nieuwe laptop:

  • Anti-virus software
  • Office 365
  • Cloud opslag

Wie kan een nieuwe laptop installeren?

Klik hier om een reseller bij jou in de buurt te kiezen. Alle Digitotaal resellers kunnen jouw laptop installeren en jou advies geven over welke oplossingen jouw bedrijf nodig heeft.


Hoe kan ik mijn oude laptop gegevens overzetten naar mijn nieuwe laptop?

Je gegevens overzetten is met Windows makkelijker dan ooit. Afhankelijk van je Operating System staan hieronder de methodes verder toegelicht:

  • Windows 7 en 8: Verbind met USB of harde schijf à Ga naar eigenschappen à Tabblad delen à Geavanceerd à Deze map delen en zet de gegevens op de harde schijf en vervolgens op de nieuwe PC.

Windows 10 en 11: Verbind met USB of harde schijf à klik op toegang verlenen à stel het machtigingsniveau in naar dat anderen het bestand mogen lezen en bewerken/schrijvenà sleep naar je externe apparaat.

Stappenplan nieuwe laptop installeren 

Stap 1: Windows setup. Bij deze stap moet je de gewenste taal kiezen en het gewenste toetsenbord. In Nederland gebruikt men standaard het QWERTY als invoermethode.
Stap 2: Verbinden met het internet. Kijk op de achterkant van je router wat je SSID of netwerknaam is en noteer ook het wachtwoord. Klik vervolgens op jouw netwerk in de lijst en vul het wachtwoord in om jouw apparaat te verbinden met het internet.
Stap 3:  Ga akkoord met de gebruiksrechtovereenkomst en druk op installeren. Deze is heel uitgebreid en bevat alle juridische zaken omtrent gebruik van je nieuwe apparaat. Lees deze goed door als je er de tijd voor hebt en wanneer je het ermee eens bent klik je op akkoord.
Stap 4: Registreren of aanmelden. Je kunt je aanmelden met je bestaande Microsoft account of een nieuw account aanmaken. Klik vervolgens op doorgaan naar de volgende stap wanneer je dit hebt gedaan. Lukt het niet om je nieuwe computer te installeren? Bezoek vrijblijvend de Digitotaal vestiging bij jou in de buurt voor een nieuwe complete installatie.
Stap 5: gebruikersnaam en wachtwoord instellen. Bewaar deze gegevens goed. Je kunt tegenwoordig bij apparaten die deze functionaliteit bevatten kiezen voor beveiliging van je vingerafdruk.
Als je je wachtwoord kwijt raakt kan het betekenen dat je op nieuw je laptop moet installeren.
Stap 6: Privacy instellingen staan over het algemeen standaard goed. Als je echter van mening bent dat extra privacy wenselijk is kan je hier aanpassingen aan je nieuwe apparaat doen.
Stap 7: Registreren. Vul je gegevens in bij deze stap en na deze stap gaat je nieuwe laptop alle noodzakelijke updates uitvoeren.
Stap 8: Je nieuwe laptop is gebruiksklaar! Het kan zijn dat je nog wat updates moet installeren. controleer dit op tijd om de laptop up-to-date en veilig te houden.

Blijf succesvol met oplossingen van Digitotaal

Onderdeel van jouw succes

NortonLifeLock Norton 360 Standard BE/NL 1 licentie(s) 1 jaar

Norton 360 Standard, 10GB, Belgium 1U, 1 Device, 12M,

Microsoft Office 365 Personal 1 licentie(s) 1 jaar Nederlands

Office 365 Personal, 1Y, Eurozone, PC/Mac, NL, P4

Microsoft Windows 10 Home 1 licentie(s)

Windows 10 Home 64-Bit, OEM, DVD, English

Maximale bescherming voor al je devices

Bekijk alle anti-virus software

Accessoires of randapparatuur nodig?

Bekijk alle randapparatuur

Succesvol met Digitotaal

Wil jij altijd en overal kunnen werken met je laptop, smartphone of tablet? Maar wil je je geen zorgen maken over onderhoud, beheer en veiligheid? Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

ZOEK HIER
JOUW
DIGITOTAAL
FILIAAL

Service

Bij Digitotaal kun je er voor kiezen om een product thuis te laten bezorgen, of om zelf je product op te halen in een van onze vele filialen. Wanneer je op werkdagen voor 23:00 uur jouw bestelling in onze webshop betaalt met iDEAL, dan wordt je bestelling vaak nog de volgende dag bezorgd. Wanneer je graag te hulp gestaan wens te worden dan is het aanbevolen om je product op te halen bij jouw dichtsbijzijnde Digitotaal filiaal, zodat je ten alle tijden van de gewenste service voorzien kan worden op locatie.

Webinars

Om kennis van diverse oplossingen te verhogen biedt Digitotaal webinars aan. Je kunt thuis of op kantoor deelnemen. Het kost weinig inspanning en er is geen reistijd. Bovendien worden webinars opgenomen zodat je later nog terug kunt kijken. Kies hieronder welke webinars voor jouw bedrijf interessant zijn.

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Call Now Button