Wat heb je nodig? Wij helpen je graag
Zoek de vestiging bij jou in de buurt

Onderdeel van
jouw onderneming

Ook genieten van speciale deals en kortingen
Wat heb je nodig? Wij helpen je graag

Onderdeel van
jouw onderneming

Dichtbij
Service gericht
Zekerheid
Persoonlijk

Thuiswerk accessoires

Thuiswerk accessoires

Wanneer je vaker thuis moet werken is het van belang dat je dit op een gezonde aangename manier doet. Wij hebben een selectie gemaakt van producten die het makkelijker en prettiger maken om in jouw thuisomgeving te werken. Denk aan producten als een monitor arm, laptopstandaard of stekkerdozen. Lees verder om te ontdekken welke producten je het beste kan aanschaffen voor jouw kantoor aan huis:

  1. Laptopstandaard

De laptop standaard of laptop verhoger gebruik je zodat je je device goed kan positioneren. Hierdoor kan je met een betere houding werken en heb je aan het einde van de dag minder spierpijn of rsi klachten. De laptopstandaards die wij aan bieden zijn er in verschillende typen. Naast het feit dat laptopstandaards ergonomisch vriendelijk zijn zorgen ze er ook voor dat je laptop beter gekoeld blijft tijdens het werken.

  1. Monitorarm

Een monitorarm maakt het draaien, kantelen en verschuiven van je beeldscherm praktisch mogelijk. Het is een ergonomische flexibele oplossing die net zoals een laptop standaard je in staat stelt om je scherm te positioneren op ideale manier. Dit is een thuiswerk accessoires met grote ergonomische voordelen.

  1. Ergonomische muis

Wanneer je elke dag uren achter je PC zit is het belangrijk dat je kiest voor ergonomische oplossingen en dat je een gezonde houding aanhoudt tijdens het werken. Een ergonomische muis is hierbij een ideale oplossing om het risico op RSI klachten in de vingers en polsen te minimaliseren. Een ergonomische muis wordt ook wel een RSI of verticale muis genoemd. Het is een van de thuiswerk accessoires waarvan de voordelen nog bij veel mensen onbekend zijn. Wij raden aan om een verticale muis zeker een kans te geven.

  1. Toetsenborden

Een toetsenbord is natuurlijk onmisbaar bij elke werkplek. Het is om die reden natuurlijk een van de populairste thuiswerk accessoires. Mocht je nou een PC of desktop hebben, wij hebben voor elk type apparaat een keyboard dat erbij past. Kies voor een ergonomisch toetsenbord wanneer je vaak polsklachten hebt en kies voor een numeriek toetsenbord of numpad wanneer je veel met cijfers moet werken.

  1. Netwerkkabels

Idealiter heb je thuis ook een snelle constante internetverbinding zodat je je werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kan uitvoeren. Dit is een thuiswerk accessoires dat essentieel is voor je productiviteit.

Blijf succesvol met oplossingen van Digitotaal

Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven.
Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

Onderdeel van jouw succes

Trust Verto | Ergonomische Muis | Verticaal | Grijs

Verto Ergonomic Mouse

Trust VOXX ERGONOMISCHE OPLAADBARE MUIS

RF 2.4 GHz, Bluetooth, USB-A, 2400 DPI

Dynabook PS0106EA1STA notebookstandaard 43,2 cm (17") Aluminium

Verstelbare laptopstandaard

Succesvol met Digitotaal

Wil jij altijd en overal kunnen werken met je laptop, smartphone of tablet? Maar wil je je geen zorgen maken over onderhoud, beheer en veiligheid? Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

ZOEK HIER
JOUW
DIGITOTAAL
FILIAAL

Service

Bij Digitotaal kun je er voor kiezen om een product thuis te laten bezorgen, of om zelf je product op te halen in een van onze vele filialen. Wanneer je op werkdagen voor 23:00 uur jouw bestelling in onze webshop betaalt met iDEAL, dan wordt je bestelling vaak nog de volgende dag bezorgd. Wanneer je graag te hulp gestaan wens te worden dan is het aanbevolen om je product op te halen bij jouw dichtsbijzijnde Digitotaal filiaal, zodat je ten alle tijden van de gewenste service voorzien kan worden op locatie.

Webinars

Om kennis van diverse oplossingen te verhogen biedt Digitotaal webinars aan. Je kunt thuis of op kantoor deelnemen. Het kost weinig inspanning en er is geen reistijd. Bovendien worden webinars opgenomen zodat je later nog terug kunt kijken. Kies hieronder welke webinars voor jouw bedrijf interessant zijn.

Call Now Button