Wat heb je nodig? Wij helpen je graag
Zoek de vestiging bij jou in de buurt
Ook genieten van speciale deals en kortingen

Onderdeel van
jouw onderneming

Dichtbij
Service gericht
Zekerheid
Persoonlijk

Data center

Wat is een datacenter

Datacenters zijn industriële, goed beveiligde panden met één primaire functie. Het veilig faciliteren van een groot aantal computerservers met digitale applicaties. Het is belangrijk dat deze servers ten alle tijden draaien. Dat betekend: 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Storingen zijn van grote impact en worden hierom nauwlettend door experts gemonitord. Professionele datacenters zijn op de hoogte van de laatste technieken en gebruiken vrijwel altijd de nieuwste technieken koeling, stroomvoorziening en beveiliging. Zouden zij dit niet doen zouden de servers kwetsbaar worden voor kwaadwillenden.

Als je als organisatie je eigen datacenter hebt dan heet dat een bedrijfsdatacenter. Digitotaal experts zijn ervaren in het opzetten en onderhouden van datacenters. Neem contact op met het Digitotaal filiaal bij jou in de buurt en laat je informeren over de mogelijkheden die passen bij jouw organisatie.

Bestanden op een veilige en gecontroleerde manier delen

Bestanden opslaan in de cloud is niets nieuws. Diensten als Dropbox en iCloud worden massaal gebruikt door particulieren en bedrijven. Er is steeds meer  behoefte aan een hogere veiligheid, betere privacy en meer controle over  bestanden in de cloud. Digitotaal heeft voor jou de oplossing van Microsoft’s OneDrive en Nomadesk.

Ervaar nu de voordelen van het veilig opslaan van bestanden in de cloud.

Voordelen van Microsoft Onedrive en Nomadesk

  • Bestanden openen vanaf elk apparaat, waar je ook bent
  • Bestanden en foto’s veilig opslaan
  • Blijf productief, ook wanneer je onbereikbaar bent heb je toegang tot je bestanden.
  • Bestanden zijn versleuteld voor optimale beveiliging van je bestanden
  • Veilig bestanden delen en samenwerken
  • Gemoedsrust. Als er iets met je apparaat gebeurt, zijn je bestanden veilig online opgeslagen.

Blijf succesvol met oplossingen van Digitotaal

Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven.
Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

Onderdeel van jouw succes

Succesvol met Digitotaal

Wil jij altijd en overal kunnen werken met je laptop, smartphone of tablet? Maar wil je je geen zorgen maken over onderhoud, beheer en veiligheid? Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

ZOEK HIER
JOUW
DIGITOTAAL
FILIAAL

Service

Bij Digitotaal kun je er voor kiezen om een product thuis te laten bezorgen, of om zelf je product op te halen in een van onze vele filialen. Wanneer je op werkdagen voor 23:00 uur jouw bestelling in onze webshop betaalt met iDEAL, dan wordt je bestelling vaak nog de volgende dag bezorgd. Wanneer je graag te hulp gestaan wens te worden dan is het aanbevolen om je product op te halen bij jouw dichtsbijzijnde Digitotaal filiaal, zodat je ten alle tijden van de gewenste service voorzien kan worden op locatie.

Webinars

Om kennis van diverse oplossingen te verhogen biedt Digitotaal webinars aan. Je kunt thuis of op kantoor deelnemen. Het kost weinig inspanning en er is geen reistijd. Bovendien worden webinars opgenomen zodat je later nog terug kunt kijken. Kies hieronder welke webinars voor jouw bedrijf interessant zijn.

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Call Now Button