Zoek een verkooppunt
bij jou in de buurt
Wat heb je nodig?

Trust

Slimme oplossingen met Trust.

Trust is een wereldwijd opererend bedrijf met een duidelijke missie: het dagelijks leven makkelijker maken met handige oplossingen. Ze willen nu en in de toekomst relevant zijn en blijven, met een focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De producten van Trust zorgen ervoor dat jouw werkzaamheden optimaal zijn uit te voeren, met optimaal comfort.

Productcategorieën

trust toetsenborden en muizen

Toetsenborden & muizen

trust webcams

Webcams

trust laders en hubs

Laders & hubs

trust tassen

Tassen

In de spotlight:

trust showcase

Trust Lyra

Gek op multitasken? De Lyra ook! Je kunt met de USB-receiver en 2x Bluetooth tot wel 3 apparaten aansluiten. Verder wissel je snel tussen typen op je telefoon, tablet en computer met de 3 speciale knoppen. Met de Lyra ben je ook een stapje dichter bij duurzaam werken. De Lyra is gemaakt van 85% gerecycled plastic en de verpakking bevat helemaal geen plastic. Dit toetsenbord mag dan wel zwart zijn, maar van binnen is ‘ie groen.

€44,99

Trust en duurzaamheid

Onze inzet

Bij Trust willen we eerlijke digitale accessoires de nieuwe norm maken. Eerlijk voor mensen. Eerlijk voor de planeet. Eerlijke prijzen. Daarom zetten we nog meer in op duurzaamheid. In nauwe samenwerking met betrokken retail- en productiepartners voeren we slimme veranderingen door in onze productie, processen en producten.

Na de EcoVadis Gold-winst schetst Trust ambitieuze duurzaamheidsdoelen voor 2023

Met een voortdurende focus op het produceren van duurzamere producten op een eerlijke en ethische manier, begint Trust het nieuwe jaar met geweldig nieuws dat ze onlangs de gouden EcoVadis-medaille hebben gekregen. Deze prijs, die Trust erkent als behorend tot de top 5% van duurzame bedrijven in de branche, is een geweldige prestatie en stimuleert de ecologische doelstellingen van het bedrijf voor 2023 alleen maar verder.

Call Now Button