Zoek een verkooppunt
bij jou in de buurt
Wat heb je nodig?

EPOS

Made for the new open office.

EPOS ontwerpt, produceert en verkoopt hoogwaardige audio- en video-oplossingen voor zakelijke professionals en gamers over de hele wereld. EPOS bouwt voort op tientallen jaren psycho-akoestisch onderzoek naar de geluidsbeleving van de hersenen en ontwerpt audio- en video-oplossingen die de beste condities scheppen voor de hersenen, zodat u en de mensen met wie u communiceert meer voor elkaar krijgen met minder hersenenergie.

Productcategorieën

epos camera

Videoconferentie camera’s

epos systemen

Videoconferentie systemen

epos headset

Headsets

In de spotlight:

epos showcase

EPOS ADAPT 260

On-ear, enkelzijdige Bluetooth© headset met USB-dongle, UC-geoptimaliseerd en gecertificeerd voor Microsoft Teams. Bel je voor je werk via meerdere apparaten? Kies dan een draadloze headset die aansluit bij de dynamische werkwijze op jouw hybride werkplek

€59,99

EPOS BrainAdapt™

Bij EPOS stellen we bedrijven over de hele wereld in staat om te communiceren en samen te werken – altijd, overal en op elk apparaat.

We willen ervoor zorgen dat de professionals van vandaag optimaal kunnen presteren op de hybride werkplek.

Daarom ontwerpen we audio-oplossingen die gebaseerd zijn op EPOS BrainAdapt™, een groep baanbrekende technologieën die samenwerken om de cognitieve prestaties te verbeteren.

Dus, of u nu op kantoor bent, thuis, of ergens daartussenin, de EPOS BrainAdapt™ technologie biedt de beste omstandigheden voor uw hersenen.

Call Now Button