Zoek een verkooppunt
bij jou in de buurt
Wat heb je nodig?

Over Digitotaal

Digitotaal is meer dan slechts een webshop. Wij zijn jouw vertrouwde partner in ICT, die je ondersteunt om optimaal te presteren en te genieten van de digitale wereld. Neem contact met ons op of breng een bezoek aan een van onze lokale partners om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Digitotaal biedt de ultieme ICT-oplossing, precies waar jij het nodig hebt. Onze handige webshop werkt samen met zelfstandige ICT-specialisten verspreid over heel Nederland, die klaarstaan om je te helpen bij al je vragen over computers en internet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe laptop, printer, monitor, software of accessoires, ons assortiment is uitgebreid en divers. We bieden niet alleen de beste producten, we leveren ook goede service. We staan klaar om je te adviseren over de meest geschikte oplossing voor jouw behoeften en zijn er voor je wanneer je problemen ondervindt. Bij Digitotaal krijg je persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Samenwerkingen met merken, zoals Asus, HP, Dell, EPOS, Lenovo en Samsung, stellen ons in staat om altijd de nieuwste en meest innovatieve producten aan te bieden. Met ons uitgebreide netwerk van meer dan 100 verkooppunten door heel Nederland, is er altijd een locatie in jouw buurt waar je terecht kunt. Vind hier een vestiging in jouw omgeving.

Home | Over Digitotaal

Contact

Hoevenweg 21, 5652 AW Eindhoven

Onze missie:

Digitotaal werkt er elke dag aan om de ultieme ICT-oplossing te leveren met lokale dekking, persoonlijke service, uitgebreid (duurzaam) assortiment en topkwaliteit. Wij zijn uw vertrouwde partner om u te voorzien in alle IT-behoeften.

Onze visie:

Digitotaal wil leidend worden in de ICT-markt, gedreven door innovatie, duurzaamheid en klanttevredenheid. We willen ons onderscheiden door lokale aanwezigheid, deskundig advies en flexibele oplossingen, om de wensen van onze klanten te verwezenlijken.

Duurzaamheid:

Naast onze missie en visie, delen we ook graag onze inzet voor een groenere toekomst. Klik hier om meer te ontdekken over ons duurzaamheidsbeleid!

Digitotaal, jouw ICT partner

Met meer dan 100 filialen verspreid over Nederland is er altijd wel een Digitotaal filiaal in de buurt waar je terecht kunt voor ICT hardware, diensten of oplossingen.
Bestel je liever online?
In onze webshop hebben we een ruim assortiment aan hardware, software en oplossingen. Indien je voor 23.00u besteld dan is je bestelling doorgaans de volgende dag bij jou thuis of op kantoor geleverd. Of kom je bestelling ophalen bij jouw filiaal naar keuze. Voor online bestellingen kan je terecht in onze webshop.

Blijf succesvol met oplossingen van Digitotaal

Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

Vacatures:

Zou jij graag deel uit willen maken van het enthousiaste en gedreven Digitotaal team? Bekijk dan hier alle vacatures:

Home | Over Digitotaal

DICHTBIJ

ZEKERHEID

PERSOONLIJK

SERVICE GERICHT

Call Now Button