Over Digitotaal

De beste ICT-oplossing voor jou

Altijd een Digitotaal filiaal in de buurt

Met een landelijk netwerk van meer dan 100 lokale Digitotaal partners is er altijd eentje bij je in de buurt. Dit maakt Digitotaal uniek.

ICT totaal leverancier

Voor zakelijke klanten, consumenten en zzp'ers

Online kopen via de webshop

Betrouwbaar lokaal: 100+ lokale winkels

Persoonlijk advies en service

Eigen technische dienst

Digitotaal helpt consumenten, zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken. Digitotaal heeft een landelijk dekkend netwerk van vestigingen én een webshop. Je kunt altijd bij ons terecht, lokaal én online.

Digitotaal Adfranse

Digitotaal, jouw ICT partner

Met meer dan 100 filialen verspreid over Nederland is er altijd wel een Digitotaal filiaal in de buurt waar je terecht kunt voor ICT hardware, diensten of oplossingen.

Bestel je liever online?
In onze webshop hebben we een ruim assortiment aan hardware, software en oplossingen. Indien je voor 23.00u besteld dan is je bestelling doorgaans de volgende dag bij jou thuis of op kantoor geleverd. Of kom je bestelling ophalen bij jouw filiaal naar keuze. Voor online bestellingen kan je terecht in onze webshop.

Ervaar welke oplossing het beste bij je past

Van diverse type producten hebben we testmodellen staan. Op deze manier kan je zelf ervaren welke oplossing of device het beste bij jouw wensen past. Uiteraard mogen alle devices in een Digitotaal showroom uitvoerig worden getest.

Ondernemen met Digitotaal

Wij weten als geen ander dat je wens als ondernemer vaak verder gaat dan het afnemen van alleen de hardware. Juist hiervoor ben je bij Digitotaal aan het juiste adres. Je kan zonder afspraak een Digitotaal Showroom bezoeken voor persoonlijk advies op maat.

Ervaar welke oplossing het beste bij je past

In de showroom zijn diverse producten en oplossingen te vinden. Op deze manier kan je zelf ervaren welke oplossing of device het beste bij jouw wensen past. Uiteraard mogen alle oplossingen en devices in onze Digitotaal Showroom uitvoerig worden getest.

Direct aanschaffen en gebruiksklaar meenemen

In onze showroom kan je je device direct aanschaffen. Deze zal dan gebruiksklaar worden gemaakt, zodat je direct zonder zorgen gebruik kunt maken van je apparaat. Mocht het, ondanks de ruime voorraad, voorkomen dat we het device wat je voor ogen had niet op voorraad hebben, geen nood. Wij kunnen het voor je bestellen zodat je het in bijna alle gevallen de volgende werkdag kan komen ophalen, of we laten het bij je thuis of op het werk bezorgen als we niet hoeven te configureren.

Contact Center (8:30-17:00)