Home  /  Cloud oplossingen
Wat heb je nodig? Wij helpen je graag
Zoek de vestiging bij jou in de buurt
Ook genieten van speciale deals en kortingen

Onderdeel van
jouw onderneming

Dichtbij
Service gericht
Zekerheid
Persoonlijk

Cloud oplossingen

Digitotaal, jouw cloud partner

De ‘Cloud Value Academy’, een kennisprogramma verzorgd door ons 2tCloud team, nemen wij onze partners bij de hand in het realiseren van groei. Zowel op commercieel als technisch vlak informeren en trainen we partners bij het succesvol neerzetten van cloud proposities en -oplossingen.

Digitotaal weet dat werken in de cloud tegenwoordig onmisbaar is voor (MKB) bedrijven. Maar wat houdt de cloud nu eigenlijk precies in? De cloud, is simpelgezegd een groot netwerk van gekoppelde servers. Het is een ‘wolk’ van aangesloten servers en computers die data en software toegankelijk maken op een veilige manier. Dit betekent letterlijk dat als je PC verbonden is met de cloud dat je bureaublad, al je programma’s en documenten niet meer op je eigen fysieke PC of lokale server staan, maar echt op afstand via het internet worden opgeroepen. De cloudaanbieder zorgt ervoor dat dit razendsnel allemaal werkt waradoor de cloudoplossing niet anders ervaren wordt dan een lokale oplossing.  Tegenwoordig zijn zelfs zware programma’s via de cloud te openen en gebruiken in teamverband.

Zoekt u een cloud oplossing voor uw zakelijke werkplek, dan is verzorgen wij een Desktop As A Service (DaaS) oplossing voor u. Eventueel aangevuld met VoIP bellen. Wat uw verzoek ook is, wij raden u aan om de Digitotaal vestiging bij u in de buurt te bezoeken. Zij adviseren u over welke cloud oplossing het beste past bij uw organisatie.

Voordelen van cloud oplossingen:

  • Oplossingen voor klantcases met behulp van cloud oplossingen
  • Uitgebreide mogelijkheden voor single en multi cloud oplossingen
  • Controle over je cloud oplossingen via je eigen cloud portaal
  • Een cloud oplossing waarmee je kunt profiteren van een digitale transformatie

Blijf succesvol met oplossingen van Digitotaal

Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven.
Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

Onderdeel van jouw succes

HP PB455G8 R5-5600U 15

8GB/256 PC AMD R5-5600U- 15.6 FHD AG LED UWVA- UMA- Webcam- 8GB

TP-Link TL-SG2008P netwerk-switch Managed

L2/L2+ Gigabit Ethernet (10/100/1000) Power over Ethernet

Microsoft Windows 10 Home 1 licentie(s)

Windows 10 Home 64-Bit, OEM, DVD, English

Onderdeel van jouw proces

Succesvol met Digitotaal

Wil jij altijd en overal kunnen werken met je laptop, smartphone of tablet? Maar wil je je geen zorgen maken over onderhoud, beheer en veiligheid? Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

ZOEK HIER
JOUW
DIGITOTAAL
FILIAAL

Service

Bij Digitotaal kun je er voor kiezen om een product thuis te laten bezorgen, of om zelf je product op te halen in een van onze vele filialen. Wanneer je op werkdagen voor 23:00 uur jouw bestelling in onze webshop betaalt met iDEAL, dan wordt je bestelling vaak nog de volgende dag bezorgd. Wanneer je graag te hulp gestaan wens te worden dan is het aanbevolen om je product op te halen bij jouw dichtsbijzijnde Digitotaal filiaal, zodat je ten alle tijden van de gewenste service voorzien kan worden op locatie.

Webinars

Om kennis van diverse oplossingen te verhogen biedt Digitotaal webinars aan. Je kunt thuis of op kantoor deelnemen. Het kost weinig inspanning en er is geen reistijd. Bovendien worden webinars opgenomen zodat je later nog terug kunt kijken. Kies hieronder welke webinars voor jouw bedrijf interessant zijn.

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Call Now Button