Zoek een verkooppunt
bij jou in de buurt
Wat heb je nodig?

Cloud oplossingen

De ‘Cloud Value Academy’, een kennisprogramma verzorgd door ons 2tCloud team, nemen wij onze partners bij de hand in het realiseren van groei. Zowel op commercieel als technisch vlak informeren en trainen we partners bij het succesvol neerzetten van cloud proposities en -oplossingen.

Home | Cloud oplossingen

Contact

Hoevenweg 21, 5652 AW Eindhoven

Digitotaal, jouw cloud partner

Digitotaal weet dat werken in de cloud tegenwoordig onmisbaar is voor (MKB) bedrijven. Maar wat houdt de cloud nu eigenlijk precies in? De cloud, is simpelgezegd een groot netwerk van gekoppelde servers. Het is een ‘wolk’ van aangesloten servers en computers die data en software toegankelijk maken op een veilige manier. Dit betekent letterlijk dat als je PC verbonden is met de cloud dat je bureaublad, al je programma’s en documenten niet meer op je eigen fysieke PC of lokale server staan, maar echt op afstand via het internet worden opgeroepen. De cloudaanbieder zorgt ervoor dat dit razendsnel allemaal werkt waradoor de cloudoplossing niet anders ervaren wordt dan een lokale oplossing.  Tegenwoordig zijn zelfs zware programma’s via de cloud te openen en gebruiken in teamverband.

Zoekt u een cloud oplossing voor uw zakelijke werkplek, dan is verzorgen wij een Desktop As A Service (DaaS) oplossing voor u. Eventueel aangevuld met VoIP bellen. Wat uw verzoek ook is, wij raden u aan om de Digitotaal vestiging bij u in de buurt te bezoeken. Zij adviseren u over welke cloud oplossing het beste past bij uw organisatie.

Voordelen van cloud oplossingen:

  • Oplossingen voor klantcases met behulp van cloud oplossingen
  • Uitgebreide mogelijkheden voor single en multi cloud oplossingen
  • Controle over je cloud oplossingen via je eigen cloud portaal
  • Een cloud oplossing waarmee je kunt profiteren van een digitale transformatie

Onderdeel van jouw proces

Aanbevolen werkplekbeheer producten

Gerelateerde oplossingen

Home | Cloud oplossingen

DICHTBIJ

ZEKERHEID

PERSOONLIJK

SERVICE GERICHT

Call Now Button