Innovatieve kassasystemen

Voor horeca, detailhandel, verenigingsleven en servicebedrijven

Slimme kassa oplossing

Wil je het maximale halen uit je onderneming? Dan is een duidelijke point of sale strategie onmisbaar. In deze strategie komen zaken aan bod zoals kassa – en betaalsystemen, signage, mobiele devices, networking en nog veel meer. Digitotaal kan je helpen je point of sales strategie in te vullen. Als partner van HP leveren wij de hoogste kwaliteit en meest innovatieve kassasystemen. Deze leveren wij inclusief BizzCloud point of sale software, waarmee je transacties doet, voorraadbeheer en online verkopen kunt monitoren. Diverse koppelingen met webshop- en boekhoudsoftware zorgen ervoor dat je zo efficiënt mogelijk kunt werken.

Detailhandel

Digitotaal biedt met HP en BizzCloud een cloud-based retail kassa (POS) oplossing met voorraad management functies. De retail oplossing koppelt standaard met veel soorten webshops om omnichannel te kunnen verkopen en biedt tevens ingebouwde marketing, facturering, en administratie functies.

Horeca

Met het Digitotaal kassasysteem van Bizzcloud en HP verhoog je de kwaliteit van  service en hou je meer tijd over voor je gasten. De horeca oplossing komt standaard met een kassa (POS), aanpasbare tafelindeling en vloerplan, voorraad management en administratie. De real-time rapportages helpen u direct betere beslissingen te nemen voor de toekomst.

Clubs & verenigingen

Om clubs en verenigingen te helpen met periodieke incasso’s en abonnementen, biedt BizzCloud met HP een modulaire en flexible kassa. Met de ingebouwde leden management functies kan men de leden optimaal en efficiënt van dienst zijn.

Service bedrijven

Service bedrijven hebben hun eigen specifieke behoeften. Digitotaal biedt daarom met HP en BizzCloud maatwerk met bijvoorbeeld contract, project en inkoop management en internationale administraties, tezamen met CRM en marketing functies, en ondersteuning voor voorraadbeheer en productie management.

Slimme kassa oplossing HP & BizzCloud

HP hardware met BizzCloud software

Aanpasbaar voor specifieke branches

Voor detailhandel, horeca, clubs, verenigingen & servicebedrijven

Uitgebreide en flexibele mogelijkheden

Marketing, facturering, en administratie functies

Call Now Button