Wat heb je nodig? Wij helpen je graag
Zoek de vestiging bij jou in de buurt
Ook genieten van speciale deals en kortingen

Onderdeel van
jouw onderneming

Dichtbij
Service gericht
Zekerheid
Persoonlijk

Stellar Data Recovery

Harde schijf gecrasht? SSD kapot? Foto’s, video’s, e-mails, administratie of andere belangrijke bestanden kwijtgeraakt? Digitotaal haalt je data terug! We herstellen verloren of verwijderde gegevens van Windows-partities, harde schijven, cd’s, dvd’s en andere opslagapparaten.

Wat is data recovery

Data recovery is het terughalen van data van een gecrashde harde schijf of schijf waartoe geen toegang meer is. Er is software in de markt waarmee u zelf kan proberen uw data van uw schijf terug te halen, maar u kunt hiervoor ook Digitotaal experts inschakelen. De enige vereiste om uw gegevens eventueel terug te kunnen halen met software is dat de hardeschijf functioneel mechanisch nog moet werken. Digitotaal biedt echter ook Harddisk stellar recovery aan. De experts gaan dan proberen je gegevens te herstellen van je gecrashde harde schijf. Dit alles op no-cure-no-pay basis!

Digitotaal helpt bij jouw data recovery

  • Je weet vooraf wat je betaalt
  • Kunnen we je data niet redden, dan betaal je niets
  • Inclusief ophaalservice, materialen en terug sturen
  • Inclusief jouw herstelde data op een gloednieuwe datadrager

Blijf succesvol met oplossingen van Digitotaal

Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven.
Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

Onderdeel van jouw succes

Succesvol met Digitotaal

Wil jij altijd en overal kunnen werken met je laptop, smartphone of tablet? Maar wil je je geen zorgen maken over onderhoud, beheer en veiligheid? Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

ZOEK HIER
JOUW
DIGITOTAAL
FILIAAL

Service

Bij Digitotaal kun je er voor kiezen om een product thuis te laten bezorgen, of om zelf je product op te halen in een van onze vele filialen. Wanneer je op werkdagen voor 23:00 uur jouw bestelling in onze webshop betaalt met iDEAL, dan wordt je bestelling vaak nog de volgende dag bezorgd. Wanneer je graag te hulp gestaan wens te worden dan is het aanbevolen om je product op te halen bij jouw dichtsbijzijnde Digitotaal filiaal, zodat je ten alle tijden van de gewenste service voorzien kan worden op locatie.

Webinars

Om kennis van diverse oplossingen te verhogen biedt Digitotaal webinars aan. Je kunt thuis of op kantoor deelnemen. Het kost weinig inspanning en er is geen reistijd. Bovendien worden webinars opgenomen zodat je later nog terug kunt kijken. Kies hieronder welke webinars voor jouw bedrijf interessant zijn.

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Call Now Button