Zoek een verkooppunt
bij jou in de buurt
Wat heb je nodig?

Norton

Kies ervoor veiliger te zijn online. Kies voor digitale veiligheid.

Het is niet dat je het gevaar opzoekt als je online bent. Maar soms kun je persoonlijke informatie delen en wat privacy en veiligheid opgeven om toegang te krijgen tot wat je wilt. Wees voorzichtig online en kijk uit welke gegevens je met wie deelt. Norton 360 heeft meerdere beschermingslagen die je digitale leven helpen beveiligen. Met apparaatbeveiliging, een VPN voor online privacy en Dark Web Monitoring. Kies voor digitale veiligheid.

Productcategorieën

Real Time Threat Protection For Your Device(1) kopiëren

Realtimebescherming tegen bedreigingen

Geavanceerde beveiliging met antivirus beschermt je tegen bestaande en opkomende online bedreigingen voor je apparaat en helpt jou je persoonlijke en financiële gegevens te beschermen wanneer je online gaat.

Cloud Backup

Cloudback-up voor pc

Bewaar belangrijke bestanden en documenten als een preventieve maatregel tegen gegevensverlies door schijfdefecten, diefstal van apparaten en zelfs ransomware.

Password Manager

Wachtwoordbeheer

Tools om je wachtwoorden. creditcardgegevens en andere informatie veiliger online te genereren, op te slaan en te beheren.

Smart Firewall

Slimme firewall voor pc of Firewall voor Mac

Houdt toezicht op de communicatie tussen jouw computer en andere computers en helpt ongeautoriseerd verkeer te blokkeren.

Secure VPN

Secure VPN

Surf veilig en anoniem met een VPN (virtueel privénetwerk) zonder logboekregistratie waarmee versleuteling van bankkwaliteit wordt toegevoegd om ervoor te zorgen dat de informatie die je verzendt en ontvangt, veilig en privé is.

SafeCam

SafeCam voor pc

Waarschuwt je bij toegangspogingen tot je webcam en helpt je ongeautoriseerde toegang te blokkeren.

Vertrouw op tientallen jaren ervaring en een bewezen staat van dienst wanneer het erop aankomt mensen elke dag meer veiligheid te bieden.

Norton-technologie blokkeert gemiddeld meer dan 5000 cyberbedreigingen per minuut

Call Now Button