Zoek een verkooppunt
bij jou in de buurt
Wat heb je nodig?

Managed WiFi

Managed Wifi bestaat uit het laten organiseren van een snelle, betrouwbare en veilige internet-oplossing op maat voor jouw bedrijf. Elk onderdeel van deze oplossing kunnen we aanpassen aan de behoeften van uw onderneming. Ontdek hier wat Managed Wifi voor jouw bedrijf kan betekenen.

Home | Managed WiFi

Contact

Hoevenweg 21, 5652 AW Eindhoven

Hoe werkt Managed Wifi?

Managed Wifi is een beheerd draadloos netwerk met Wifi spots. Voor het inrichten van een Managed Wifi netwerk gaan onze partners als volgt te werk:

  1. De eerste stap is het in kaart brengen van de wensen en behoeften van jouw organisatie en het maken van een ontwerpplan op basis van de locatie.
  2. De tweede stap is meten op basis van de plattegronden, hier wordt bepaald hoeveel acces points er vereist zijn en op welke locaties deze het best kunnen worden geplaatst.
  3. Vervolgens gaan we verstorende factoren in kaart brengen en registreren en berekeningen doen om te zien wat de effecten hiervan zijn.
  4. Op basis van de meetgegevens maakt de partner vervolgens een voorstel op maat.
  5. Na de meting zorgt de partner waar nodig voor de bekabeling naar de access points en sluiten ze deze aan op een ‘managed switch’.

Managed switch

Met deze managed switch zorgen wij ervoor dat de Managed Wifi verbinding goed verdeeld wordt en zo snel mogelijk is. de Digitotaal partner regelt de configuratie en monitoring van het netwerk.  Het is gebruikelijk dat elke groep zijn eigen bandbreedte toegewezen krijgt en dat het netwerk wordt ingesteld zodat het zich als een aaneengesloten draadloos netwerk gedraagt. Het voordeel hiervan is dat bij verplaatsing de verbinding naadloos overloopt naar het accesspoint met het sterkste internet signaal.

Aanbevolen Managed Wifi producten

Gerelateerde oplossingen

Populaire
besturingssytemen

Hulp nodig bij je
infastructuur?

200+
Verkooppunten

Home | Managed WiFi

DICHTBIJ

ZEKERHEID

PERSOONLIJK

SERVICE GERICHT

Call Now Button