Home  /  Managed WiFi
Wat heb je nodig? Wij helpen je graag
Zoek de vestiging bij jou in de buurt
Ook genieten van speciale deals en kortingen

Onderdeel van
jouw onderneming

Dichtbij
Service gericht
Zekerheid
Persoonlijk

Managed WiFi

Managed Wifi bestaat uit het laten organiseren van een snelle, betrouwbare en veilige internet-oplossing op maat voor jouw bedrijf. Elk onderdeel van deze oplossing kunnen we aanpassen aan de behoeften van uw onderneming. Ontdek hier wat Managed Wifi voor jouw bedrijf kan betekenen.

Hoe werkt Managed Wifi?

Managed Wifi is een beheerd draadloos netwerk met Wifi spots. Voor het inrichten van een Managed Wifi netwerk gaan onze partners als volgt te werk:

  1. De eerste stap is het in kaart brengen van de wensen en behoeften van jouw organisatie en het maken van een ontwerpplan op basis van de locatie.
  2. De tweede stap is meten op basis van de plattegronden, hier wordt bepaald hoeveel acces points er vereist zijn en op welke locaties deze het best kunnen worden geplaatst.
  3. Vervolgens gaan we verstorende factoren in kaart brengen en registreren en berekeningen doen om te zien wat de effecten hiervan zijn.
  4. Op basis van de meetgegevens maakt de partner vervolgens een voorstel op maat.
  5. Na de meting zorgt de partner waar nodig voor de bekabeling naar de access points en sluiten ze deze aan op een ‘managed switch’.

Managed switch

Met deze managed switch zorgen wij ervoor dat de Managed Wifi verbinding goed verdeeld wordt en zo snel mogelijk is. de Digitotaal partner regelt de configuratie en monitoring van het netwerk.  Het is gebruikelijk dat elke groep zijn eigen bandbreedte toegewezen krijgt en dat het netwerk wordt ingesteld zodat het zich als een aaneengesloten draadloos netwerk gedraagt. Het voordeel hiervan is dat bij verplaatsing de verbinding naadloos overloopt naar het accesspoint met het sterkste internet signaal.

Blijf succesvol met oplossingen van Digitotaal

Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven.
Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

Onderdeel van jouw succes

TP-Link RE650 netwerkextender Netwerkzender Wit 10, 100, 1000 Mbit/s

1x 10/100/1000M RJ-45, 2.4/5 GHz, 20/23 dBm, 163 x 86 x 40 mm, white

TP-Link TL-SG2008P netwerk-switch Managed

L2/L2+ Gigabit Ethernet (10/100/1000) Power over Ethernet

TP-Link EAP650 draadloos toegangspunt (WAP) 2976 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE)

AX5400 Ceiling Mount Dual-Band Wi-Fi 6 Access Point

Managed printing oplossing aanvragen?

Bezoek de dichtstbijzijnde vestiging

Meer informatie over Managed WiFi?

Bezoek de dichtstbijzijnde vestiging

Succesvol met Digitotaal

Wil jij altijd en overal kunnen werken met je laptop, smartphone of tablet? Maar wil je je geen zorgen maken over onderhoud, beheer en veiligheid? Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

ZOEK HIER
JOUW
DIGITOTAAL
FILIAAL

Service

Bij Digitotaal kun je er voor kiezen om een product thuis te laten bezorgen, of om zelf je product op te halen in een van onze vele filialen. Wanneer je op werkdagen voor 23:00 uur jouw bestelling in onze webshop betaalt met iDEAL, dan wordt je bestelling vaak nog de volgende dag bezorgd. Wanneer je graag te hulp gestaan wens te worden dan is het aanbevolen om je product op te halen bij jouw dichtsbijzijnde Digitotaal filiaal, zodat je ten alle tijden van de gewenste service voorzien kan worden op locatie.

Webinars

Om kennis van diverse oplossingen te verhogen biedt Digitotaal webinars aan. Je kunt thuis of op kantoor deelnemen. Het kost weinig inspanning en er is geen reistijd. Bovendien worden webinars opgenomen zodat je later nog terug kunt kijken. Kies hieronder welke webinars voor jouw bedrijf interessant zijn.

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Call Now Button