Home  /  Smart Surveillance
Wat heb je nodig? Wij helpen je graag
Zoek de vestiging bij jou in de buurt
Ook genieten van speciale deals en kortingen

Onderdeel van
jouw onderneming

Dichtbij
Service gericht
Zekerheid
Persoonlijk

Smart Surveillance

Veiligheid wordt steeds belangrijker

De behoefte aan veiligheid neemt steeds verder toe. Denk aan plofkraken, terreurdreiging of ander soort geweld of gevaar dat mogelijk dreigt. Zowel consumenten als winkeliers en ondernemingen willen grip op hun beveiliging. Daar is een (preventieve) rol weggelegd voor camera beveiligingssystemen en toegangscontrole.

Met een beveiligingscamera kan je ideaal veilig en op afstand een ruimte in of rondom je huis bewaken. De camera gebruikt internet om de opgenomen beelden op te slaan en kan deze vaak ook live weergeven op je apparaat. Voor bediening met de app kies je idealiter voor een slimme beveiligingscamera. Met camerabeveiliging kan je dus 24 uur per dag live in de gaten houden wat er thuis gebeurt. Slimme camera’s hebben functionaliteiten die het gebruik van de camera’s bevorderen. Denk aan infrarood voor de nacht, of aan bewegingssensoren of alarmsirenes die aanspringen bij binnentreden van een woning.

Digitotaal heeft voor elke situatie een oplossing. Bekijk het volledige assortiment beveiligingscamera’s in onze webshop.

Waarom Camerabeveiliging?

  • Gemoedsrust
  • Preventieve werking van zichtbare camera’s
  • Inzicht in wat er gebeurt in en rond je huis, winkel of bedrijfspand
  • Er zijn ook oplossingen voor nachtzicht, infrarood, warmtezicht en bewegingsdetectie
  • Mogelijkheden om toegang te beveiligen met een digitale sleutel, gezichtsherkenning, een code of een combinatie hiervan

Blijf succesvol met oplossingen van Digitotaal

Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven.
Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

Onderdeel van jouw succes

Meer informatie over Camerabeveiliging?

Bezoek de dichtstbijzijnde vestiging

Succesvol met Digitotaal

Wil jij altijd en overal kunnen werken met je laptop, smartphone of tablet? Maar wil je je geen zorgen maken over onderhoud, beheer en veiligheid? Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

ZOEK HIER
JOUW
DIGITOTAAL
FILIAAL

Service

Bij Digitotaal kun je er voor kiezen om een product thuis te laten bezorgen, of om zelf je product op te halen in een van onze vele filialen. Wanneer je op werkdagen voor 23:00 uur jouw bestelling in onze webshop betaalt met iDEAL, dan wordt je bestelling vaak nog de volgende dag bezorgd. Wanneer je graag te hulp gestaan wens te worden dan is het aanbevolen om je product op te halen bij jouw dichtsbijzijnde Digitotaal filiaal, zodat je ten alle tijden van de gewenste service voorzien kan worden op locatie.

Webinars

Om kennis van diverse oplossingen te verhogen biedt Digitotaal webinars aan. Je kunt thuis of op kantoor deelnemen. Het kost weinig inspanning en er is geen reistijd. Bovendien worden webinars opgenomen zodat je later nog terug kunt kijken. Kies hieronder welke webinars voor jouw bedrijf interessant zijn.

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Call Now Button