Zoek een verkooppunt
bij jou in de buurt
Wat heb je nodig?

Smart Surveillance

De behoefte aan veiligheid neemt steeds verder toe. Denk aan plofkraken, terreurdreiging of ander soort geweld of gevaar dat mogelijk dreigt. Zowel consumenten als winkeliers en ondernemingen willen grip op hun beveiliging. Daar is een (preventieve) rol weggelegd voor camera beveiligingssystemen en toegangscontrole.

Home | Smart Surveillance

Contact

Hoevenweg 21, 5652 AW Eindhoven

Veiligheid wordt steeds belangrijker

Met een beveiligingscamera kan je ideaal veilig en op afstand een ruimte in of rondom je huis bewaken. De camera gebruikt internet om de opgenomen beelden op te slaan en kan deze vaak ook live weergeven op je apparaat. Voor bediening met de app kies je idealiter voor een slimme beveiligingscamera. Met camerabeveiliging kan je dus 24 uur per dag live in de gaten houden wat er thuis gebeurt. Slimme camera’s hebben functionaliteiten die het gebruik van de camera’s bevorderen. Denk aan infrarood voor de nacht, of aan bewegingssensoren of alarmsirenes die aanspringen bij binnentreden van een woning.

Digitotaal heeft voor elke situatie een oplossing. Bekijk het volledige assortiment beveiligingscamera’s in onze webshop.

Waarom Camerabeveiliging?

  • Gemoedsrust
  • Preventieve werking van zichtbare camera’s
  • Inzicht in wat er gebeurt in en rond je huis, winkel of bedrijfspand
  • Er zijn ook oplossingen voor nachtzicht, infrarood, warmtezicht en bewegingsdetectie
  • Mogelijkheden om toegang te beveiligen met een digitale sleutel, gezichtsherkenning, een code of een combinatie hiervan

Aanbevolen cloud oplossingen producten

Gerelateerde oplossingen

Populaire
besturingssytemen

Hulp nodig bij je
infastructuur?

200+
Verkooppunten

Home | Smart Surveillance

DICHTBIJ

ZEKERHEID

PERSOONLIJK

SERVICE GERICHT

Call Now Button