Zoek een verkooppunt
bij jou in de buurt
Wat heb je nodig?

Online werkplek

Een online werkplek is een toegankelijke persoonlijke digitale omgeving waarin je beschikt over alles wat je digitaal nodig hebt om je werk op elke locatie goed te kunnen uitvoeren. In feite is het een snelkoppeling van jouw apparaat met de digitale omgeving van jouw werkcomputer. Het voornaamste voordeel van werkplekbeheer is dat je niet meer gebonden bent aan een fysieke locatie of specifieke PC.

Home | Online werkplek

Contact

Hoevenweg 21, 5652 AW Eindhoven

Je kunt dus door werkplekbeheer overal en met elk apparaat op een veilige manier werken in je beveiligde online werkplek. Online werkplekken zijn in te richten naar de wensen en behoeften van jouw bedrijf en vereisen bij Digitotaal slechts een kleine investering. Onze experts kunnen je vrijblijvend gratis advies geven omtrent werkplekbeheer en helpen bij de implementatie. Lees verder als je meer wilt ontdekken over de voordelen van een online werkplek:

De voordelen van een online werkplek zijn:

  1. Dat er automatische back-ups worden gemaakt van alle aangesloten apparaten en dat al je data vrij toegankelijk blijft via de online werkplek. Daarnaast is je data goed beveiligd en worden gegevens op meerdere beveiligde server locaties opgeslagen.
  2. Na de implementatie kan iedereen op elk veilig apparaat bij alle data die zij nodig hebben om hun werk uit te voeren. Werken en samenwerken vanuit thuis wordt hierdoor op een veilige manier mogelijk.
  3. Alle beschikbare data op de online werkomgeving is na implementatie significant beter beveiligd maar blijft toegankelijk. Ook bij verlies van apparaten zijn al je gegevens veilig opgeslagen in de cloud van jouw online werkplek.
  4. Dat er geen verassingen mogelijk zijn. Bij het lage maandtarief zijn alle kosten inbegrepen. Je krijgt voor een laag vast tarief per maand ontvang je werkplekbeheer, een veilige werkplek, mailboxen, installaties, licenties en zelfs ondersteuning.
  5. Het laatste belangrijkste punt is veiligheid. In deze tijd zijn datalekken en cybercriminaliteit serieuze dreigingen voor jouw organisatie. Het is dan ook belangrijker dan ooit om uw data te beschermen. Als je ervoor kiest om een online werkplek de norm te maken binnen je organisatie verklein je de risico’s voor zowel jouw organisatie als je klanten.

In het kort: werkplekbeheer (ook wel: cloud werkplek of werkomgeving) zorgt ervoor dat al jouw programma’s, bestanden en communicatie altijd beschikbaar zijn en goed gebruikt kunnen worden door iedereen in jouw organisatie. Dit maakt samenwerken makkelijker en is ideaal voor bedrijven die hybride werken (zowel thuis als op kantoor). De implementatie vraagt om een kleine investering en je wordt als klant hierbij goed ondersteund door de Digitotaal vestiging bij jou in de buurt

Hoe kan ik voor mijn mkb bedrijf een online werkplek creëren?

Digitotaal is het platform dat kennis hierover graag met jou deelt via de Copaco Cloud Value Academy. Consultants van 2TCLOUD en jouw lokale Digitotaal vestiging zijn dan allebei jouw aanspreekpunten op het gebied van je online werkplek. Neem gerust contact met hen op voor de mogelijkheden of bezoek de Digitotaal vestiging bij jou in de buurt.

Wat kost een online werkplek voor zzp’ers?

De kosten voor een online werkplek zijn gemiddeld erg laag per medewerker en zijn hierdoor zeer geschikt voor ZZP’ers. Uiteraard verschillen de prijzen per aanbieder dus raden wij je aan om vrijblijvend contact op te nemen met de Digitotaal vestiging bij jou in de buurt. Digitotaal adviseert je graag en staat klaar om je een offerte op maat aan te bieden.

Inloggen op online werkplekken

Je kan overal en altijd inloggen op online werkplekken en hebt eigenlijk helemaal geen IT-achtergrond nodig om hiermee te kunnen werken. Alles wijst zichzelf. Mocht je nou toch vragen hebben of iets onduidelijk vinden dan kan je terecht bij jouw lokale Digitotaal contactpersoon.

Online werkplek reseller vinden?

Kijk hier waar de dichtstbijzijnde Digitotaal reseller zich in jouw regio bevindt.

Aanbevolen werkplekbeheer producten

Gerelateerde oplossingen

Populaire
besturingssytemen

Hulp nodig bij je
infastructuur?

200+
Verkooppunten

Home | Online werkplek

DICHTBIJ

ZEKERHEID

PERSOONLIJK

SERVICE GERICHT

Call Now Button