Home  /  Narrow casting
Wat heb je nodig? Wij helpen je graag
Zoek de vestiging bij jou in de buurt
Ook genieten van speciale deals en kortingen

Onderdeel van
jouw onderneming

Dichtbij
Service gericht
Zekerheid
Persoonlijk

Narrow casting

Digitotaal gelooft in de kracht van digitale communicatie. Het maakt niet zo veel uit in welke branche je zit, narrowcasting werkt. Met een eigen tv-kanaal of opname die zich herhaalt kun je je bedrijf beter profileren, de aandacht trekken van klanten en personeel en ervoor zorgen dat de merkbeleving sterker en positiever wordt. Digitotaal biedt een zeer gebruiksvriendelijke oplossing voor narrowcasting. Vraag een demo account aan en start direct met jouw eigen professionele communicatiekanaal.

Wat is Narrowcasting?

Narrowcasting is het beïnvloeden van een beslissingsmoment van consumenten op basis van verworven inzichten en verkoopanalyses in combinatie met audiovisuele techniek, hardware zoals televisies en vooraf opgenomen content. Het doel van narrowcasting is het activeren van de doelgroep. Of het nu gaat om verkopen, informeren of beïnvloeden. Met behulp van Narrowcasting kan je jouw doelgroep op efficiënte wijze de gewenste richting in sturen.

Hoe wordt Narrowcasting vaak gebruikt?

Binnen grotere organisaties dient het vaak als een soort elektronische nieuwsbrief en kalender waarop belangrijke zaken omtrent het bedrijf en personeel vermeld worden. Men blijft op de hoogte van opkomende bedrijfsevenementen en bedrijfsnieuws en kan bijvoorbeeld zien wie er jarig is vandaag. Narrowcasting wordt in de retail juist vaak ingezet om unique selling points van producten te tonen. Industrieel wordt narrowcasting gebruikt om productiecijfers en voortgang te tonen.

Wat zijn de voordelen van Narrowcasting?

  • Communiceren met medewerkers
  • Producten en oplossingen presenteren
  • Effectief commerciële campagnes inzetten
  • Narrowcasting is voor veel toepassingen in te zetten
  • Gemakkelijk informatie delen met bezoekers en klanten
  • Communicatie via een beeldscherm heeft een hoge attentiewaarde

Blijf succesvol met oplossingen van Digitotaal

Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven.
Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

Onderdeel van jouw succes

Succesvol met Digitotaal

Wil jij altijd en overal kunnen werken met je laptop, smartphone of tablet? Maar wil je je geen zorgen maken over onderhoud, beheer en veiligheid? Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

ZOEK HIER
JOUW
DIGITOTAAL
FILIAAL

Service

Bij Digitotaal kun je er voor kiezen om een product thuis te laten bezorgen, of om zelf je product op te halen in een van onze vele filialen. Wanneer je op werkdagen voor 23:00 uur jouw bestelling in onze webshop betaalt met iDEAL, dan wordt je bestelling vaak nog de volgende dag bezorgd. Wanneer je graag te hulp gestaan wens te worden dan is het aanbevolen om je product op te halen bij jouw dichtsbijzijnde Digitotaal filiaal, zodat je ten alle tijden van de gewenste service voorzien kan worden op locatie.

Webinars

Om kennis van diverse oplossingen te verhogen biedt Digitotaal webinars aan. Je kunt thuis of op kantoor deelnemen. Het kost weinig inspanning en er is geen reistijd. Bovendien worden webinars opgenomen zodat je later nog terug kunt kijken. Kies hieronder welke webinars voor jouw bedrijf interessant zijn.

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Call Now Button