Zoek een verkooppunt
bij jou in de buurt
Wat heb je nodig?

Narrow casting

Digitotaal gelooft in de kracht van digitale communicatie. Het maakt niet zo veel uit in welke branche je zit, narrowcasting werkt. Met een eigen tv-kanaal of opname die zich herhaalt kun je je bedrijf beter profileren, de aandacht trekken van klanten en personeel en ervoor zorgen dat de merkbeleving sterker en positiever wordt. Digitotaal biedt een zeer gebruiksvriendelijke oplossing voor narrowcasting. Vraag een demo account aan en start direct met jouw eigen professionele communicatiekanaal.

Home | Narrow casting

Contact

Hoevenweg 21, 5652 AW Eindhoven

Wat is Narrowcasting?

Narrowcasting is het beïnvloeden van een beslissingsmoment van consumenten op basis van verworven inzichten en verkoopanalyses in combinatie met audiovisuele techniek, hardware zoals televisies en vooraf opgenomen content. Het doel van narrowcasting is het activeren van de doelgroep. Of het nu gaat om verkopen, informeren of beïnvloeden. Met behulp van Narrowcasting kan je jouw doelgroep op efficiënte wijze de gewenste richting in sturen.

Hoe wordt Narrowcasting vaak gebruikt?

Binnen grotere organisaties dient het vaak als een soort elektronische nieuwsbrief en kalender waarop belangrijke zaken omtrent het bedrijf en personeel vermeld worden. Men blijft op de hoogte van opkomende bedrijfsevenementen en bedrijfsnieuws en kan bijvoorbeeld zien wie er jarig is vandaag. Narrowcasting wordt in de retail juist vaak ingezet om unique selling points van producten te tonen. Industrieel wordt narrowcasting gebruikt om productiecijfers en voortgang te tonen.

Wat zijn de voordelen van Narrowcasting?

  • Communiceren met medewerkers
  • Producten en oplossingen presenteren
  • Effectief commerciële campagnes inzetten
  • Narrowcasting is voor veel toepassingen in te zetten
  • Gemakkelijk informatie delen met bezoekers en klanten
  • Communicatie via een beeldscherm heeft een hoge attentiewaarde

Aanbevolen narrow casting producten

Gerelateerde oplossingen

Populaire
besturingssytemen

Hulp nodig bij je
infastructuur?

200+
Verkooppunten

Home | Narrow casting

DICHTBIJ

ZEKERHEID

PERSOONLIJK

SERVICE GERICHT

Call Now Button