Wat heb je nodig? Wij helpen je graag
Zoek de vestiging bij jou in de buurt

Onderdeel van
jouw onderneming

Ook genieten van speciale deals en kortingen
Wat heb je nodig? Wij helpen je graag

Onderdeel van
jouw onderneming

Dichtbij
Service gericht
Zekerheid
Persoonlijk

Computerhulp

Computerhulp aan huis of op afstand?

Heb je hulp nodig met je computer? Bel of bezoek jouw lokale Digitotaal vestiging!
De experts bij jou in de buurt kunnen elk computer probleem snel verhelpen en kunnen je volledig adviseren bij de keuze van softwarepakketten en cloudoplossingen. Daarnaast kan je via de website ook veel nuttige tips en tricks vinden waarmee je vooruit kan. Digitotaal raad aan om de volgende stappen te zetten als je een nieuw apparaat heb gekocht en hier hulp bij nodig hebt.

1) Maak eerst een foto van je serienummer. Mocht er ooit iets gebeuren met je apparaat dan kun je aangifte doen en heb je bewijs van eigendom.
2) Update je besturingssysteem. Een simpele update lost veel problemen op en maakt daarnaast je PC efficiënter.

3) Download of koop antivirus software en installeer het direct na het installeren van je PC. Hiermee houd je je apparaat veilig en voorkom je veiligheidslekken.

4) Installeer alleen bekende software en geen vreemde programma’s op onbetrouwbare websites. Deze kunnen malware bevatten waardoor je data en apparaat kwetsbaar worden.
5) Stel automatische back-up functionaliteiten in.

Wat zijn de voordelen van computerhulp?

Digitotaal heeft altijd een vestiging bij jou in de buurt waar je naar toe kunt met een probleem met je apparaten. De computerhulp wordt gegeven in begrijpelijke taal. Wat het probleem ook is met je Windows- of Apple device, onze deskundige Digitotaal experts hebben de kennis en ervaring om het direct voor je op te lossen.

Blijf succesvol met oplossingen van Digitotaal

Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven.
Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

Onderdeel van jouw succes

TP-Link EAP650 draadloos toegangspunt

(WAP) 2976 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE)

TP-Link TL-SG2008P netwerk-switch Managed

L2/L2+ Gigabit Ethernet (10/100/1000) Power over Ethernet

Microsoft Windows 10 Home 1 licentie(s)

Windows 10 Home 64-Bit, OEM, DVD, English

Maximale bescherming voor al je devices

Zoek het dichtstbijzijnde filiaal

Succesvol met Digitotaal

Wil jij altijd en overal kunnen werken met je laptop, smartphone of tablet? Maar wil je je geen zorgen maken over onderhoud, beheer en veiligheid? Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

ZOEK HIER
JOUW
DIGITOTAAL
FILIAAL

Service

Bij Digitotaal kun je er voor kiezen om een product thuis te laten bezorgen, of om zelf je product op te halen in een van onze vele filialen. Wanneer je op werkdagen voor 23:00 uur jouw bestelling in onze webshop betaalt met iDEAL, dan wordt je bestelling vaak nog de volgende dag bezorgd. Wanneer je graag te hulp gestaan wens te worden dan is het aanbevolen om je product op te halen bij jouw dichtsbijzijnde Digitotaal filiaal, zodat je ten alle tijden van de gewenste service voorzien kan worden op locatie.

Webinars

Om kennis van diverse oplossingen te verhogen biedt Digitotaal webinars aan. Je kunt thuis of op kantoor deelnemen. Het kost weinig inspanning en er is geen reistijd. Bovendien worden webinars opgenomen zodat je later nog terug kunt kijken. Kies hieronder welke webinars voor jouw bedrijf interessant zijn.

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Call Now Button