Managed Printing

Altijd printen zonder zorgen

Wil jij inzicht blijven behouden in je printkosten?

Purchase & Click van Brother Managed Print Service is een eenvoudige en effectieve manier om je zakelijke printbehoeften te regelen. Je hebt geen omkijken meer naar je printers, waardoor je volledig kunt focussen op je eigen werkzaamheden. Je profiteert van zeer lage afdrukkosten en direct inzicht,  zodat je kosten besparend kunt werken.

Je betaalt per print, zonder dat je vast zit aan een minimum aantal afdrukken. Je beschikt over producten van uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien wordt inkt of toner automatisch op het juiste moment geleverd, zodat printers nooit stil komen te staan.

Voordelen Managed Print Service:

Drastisch besparen op printkosten

Betalen per print, zonder verplichtingen

Inkt of toner worden automatisch geleverd

Inclusief onderhoud en service op locatie

Maandelijks opzegbaar

De voordelen van Managed Printing

Printkosten verlagen

Je hebt volledig inzicht en controle over de printkosten en betaalt alleen voor de pagina’s die je afdrukt. Daarnaast is Managed Print Service toegankelijk voor zowel ZZP’ers, kleine- als grote bedrijven, omdat er geen minimum aantal afdrukken vereist is.

Altijd inkt en toner in huis

De printer bestelt automatisch de juiste verbruiksartikelen als dit nodig is en deze worden gratis op de juiste locatie afgeleverd. Je geniet altijd van de laagste printkosten zonder dat je daar omkijken naar hebt.

Service inbegrepen

Service op locatie is standaard inbegrepen voor de volledige duur van het contract. Brother beschikt over een eigen technische binnen- en buitendienst en hierdoor kunnen zij snel en vakkundig reageren, zodat problemen op locatie verholpen kunnen worden.

Purchase & Click in het kort

Via een login op de webportal kun je precies zien hoeveel elke printer heeft afgedrukt. Daarnaast bestellen de aangesloten printers automatisch verbruiksartikelen als dit nodig is en worden deze gratis op de juiste locatie afgeleverd. Onderhoud is standaard inbegrepen in het programma en er zijn tevens mogelijkheden om de installatie te laten verzorgen.

1

Inventarisatie

Een van onze Digitotaal Managed Print Servicepartners zal je huidige printer(s) en printbehoeften beoordelen en advies geven over de oplossing die het beste bij je past.

2

Begeleiding

Indien gewenst kan deze Digitotaal partner je begeleiden bij het implementeren van eventuele veranderingen of het installeren van de printer(s).

3

Ondersteuning

Tot slot zal onze partner u blijven ondersteunen, zodat u altijd verzekerd bent van de beste en meest voordelige printoplossing.

Waarom IT-oplossingen van Digitotaal?

Als ondernemer weten wij precies wat er bij jou speelt. Wij kunnen jou ontzorgen zodat jij je dromen en ambities kan waarmaken! Daarom staat er altijd een expert voor jou klaar om jou te informeren en inspireren met de laatste ontwikkelingen.

Overal werken

Je hebt overal toegang tot je werkomgeving. Zelfs via mobiel en tablet.

Flexibel

Met ons platform kun jij je richten op de toekomst zonder langdurige contracten aan moet gaan.

Veilig

Moderne beveiliging moet consistent, flexibel en overal moeten functioneren, waar jij ook bent.

Altijd dichtbij

Er zit altijd een Digitotaal partner bij jou in de buurt. Je kunt dus altijd bij ons binnenlopen.

Persoonlijk contact

Onze medewerkers staan voor je klaar! In de stores, via telefoon of e-mail.

Advies op maat

Onze medewerkers kijken altijd naar jouw specifieke situatie en geven je een vrijblijvend, persoonlijk advies.

Call Now Button