Wat heb je nodig? Wij helpen je graag
Zoek de vestiging bij jou in de buurt

Onderdeel van
jouw onderneming

Ook genieten van speciale deals en kortingen
Wat heb je nodig? Wij helpen je graag

Onderdeel van
jouw onderneming

Dichtbij
Service gericht
Zekerheid
Persoonlijk

Systeem updaten

Is een systeem updaten noodzakelijk?

Het is noodzakelijk om je PC up-to-date te houden zodat je software en systeem goed blijft werken. Daarnaast heeft het veiligheidsvoordelen en worden er systeemfouten verwijderd die je PC kwetsbaar of traag kunnen maken. Updates van je besturingssysteem zijn in principe altijd gratis en is gemakkelijk uit te voeren.

Ga naar PC instellingen wijzigen à Bijwerken en herstellen à Windows updaten. Als je handmatig wilt controleren of een update noodzakelijk is kun je dat bij dit menu ook doen door te drukken op “nu controleren”.

Je pc updaten is iets wat je gemakkelijk zelf kunt doen. Mocht het niet lukken kun je hiervoor altijd advies inwinnen bij de Digitotaal vestiging bij jou in de buurt. Neem je laptop mee naar de vestiging en je wordt direct geholpen bij het updaten.

Welke type systeem updates zijn belangrijk voor mijn computer?

Er zijn twee types systeem updates beschikbaar: functionaliteits- en beveiligingsupdates.

Functionaliteitsupdates zijn aanpassingen aan de software die meestal niet urgent zijn. Deze aanpassingen kan je dus uitstellen maar zijn uiteindelijk vaak wel positief voor je gebruikservaring.

Beveiligingsupdates zijn eigenlijk altijd urgent omdat deze kwetsbaarheden en kritische fouten in het systeem oplossen. Het is niet altijd duidelijk welk type updates je PC nodig heeft wanneer je een check doet maar Digitotaal raad aan om updates automatisch direct uit te voeren. Mocht je er geen verstand van hebben en wil je hulp bij je systeem updates? Vraag een van de experts bij de Digitotaal vestiging bij jou in de buurt om ondersteuning.

Kan ik mijn systeem zelf updaten?

Het systeem updaten is gemakkelijk zelf te doen. Wij raden aan je laptop mee te nemen naar een Digitotaal vestiging wanneer het updaten niet lukt. De digitotaal vestiging bij jou in de buurt staat klaar voor het updaten van al je ICT. Ook voor relatief eenvoudige zaken zoals installaties en updaten staan de experts voor u klaar.

Zoek de dichtstbijzijnde Digitotaal vestiging hier.

Blijf succesvol met oplossingen van Digitotaal

Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven.
Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

Onderdeel van jouw succes

Microsoft 365 Business Standard 1 licentie(s) Abonnement Nederlands 1 jaar

Business, Standard, 1 jaar

NortonLifeLock Norton 360

360 Standard, 10GB, Belgium 1U, 1 Device, 12M, Generic, Bundle,

Microsoft Windows 10 Home 1 licentie(s)

Windows 10 Home 64-Bit, OEM, DVD, English

Maximale bescherming voor al je devices

Bekijk alle beveiligingssoftware

Succesvol met Digitotaal

Wil jij altijd en overal kunnen werken met je laptop, smartphone of tablet? Maar wil je je geen zorgen maken over onderhoud, beheer en veiligheid? Digitotaal helpt zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgen we dat je dagelijks goed en veilig kunt werken.

ZOEK HIER
JOUW
DIGITOTAAL
FILIAAL

Service

Bij Digitotaal kun je er voor kiezen om een product thuis te laten bezorgen, of om zelf je product op te halen in een van onze vele filialen. Wanneer je op werkdagen voor 23:00 uur jouw bestelling in onze webshop betaalt met iDEAL, dan wordt je bestelling vaak nog de volgende dag bezorgd. Wanneer je graag te hulp gestaan wens te worden dan is het aanbevolen om je product op te halen bij jouw dichtsbijzijnde Digitotaal filiaal, zodat je ten alle tijden van de gewenste service voorzien kan worden op locatie.

Webinars

Om kennis van diverse oplossingen te verhogen biedt Digitotaal webinars aan. Je kunt thuis of op kantoor deelnemen. Het kost weinig inspanning en er is geen reistijd. Bovendien worden webinars opgenomen zodat je later nog terug kunt kijken. Kies hieronder welke webinars voor jouw bedrijf interessant zijn.

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Call Now Button