Zoek een verkooppunt
bij jou in de buurt
Wat heb je nodig?

ICT uitbesteden

ICT uitbesteden (ook wel: ICT outsourcen genoemd) brengt verschillende voordelen met zich mee, zoals tijd- en geld besparing. Echter, kun je dit natuurlijk ook zelf in controle houden, wat weer zorgt voor korte lijnen. Lees gerust verder om de voor- en nadelen van beide situaties te ontdekken, zodat je voor jouw organisatie de juiste keuze kunt maken.

Home | ICT uitbesteden

Contact

Hoevenweg 21, 5652 AW Eindhoven

Digitotaal biedt de perfecte tussenoplossing

Digitotaal kan jou ondersteunen bij het uitbesteden van jouw ICT. Met ons uitgebreide servicepakket en landelijke dekking kan jij al jouw ICT uitbesteden, maar toch in eigen beheer houden. Dat is handig toch? Onze experts bij jou in de buurt staan klaar om je hier vrijblijvend persoonlijk advies over te geven. Wat je keuze ook wordt, Digitotaal staat klaar om je te helpen. Zowel digitaal als offline.

 

Nadelen van jouw ICT zelf organiseren:

  • Met gebrek aan de juiste kennis en ervaring kun je eindeloos blijven zoeken naar de ideale software en hardware, maar dit zal nooit resulteren in hetzelfde resultaat als dat van een expert. Hierdoor ben je niet alleen een hoop tijd kwijt, maar ook een hoop energie. Energie die jij liever in je bedrijf stopt! Digitotaal heeft alles al voor jou vergeleken en bestudeerd en geeft je graag op maat gemaakt advies. ICT uitbesteden bij Digitotaal is dus niet alleen een stuk eenvoudiger, maar ook een stuk efficiënter!
  • Naast dat het je een hoop tijd kost om op zoek te gaan naar de juiste software en hardware, kunnen de kosten hier ook erg hoog in oplopen. Bij gebrek aan expertise en het niet goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de markt kun je vastlopen, wat vaak resulteert in hoge en onnodige kosten.
  • Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om iemand in dienst te nemen voor ICT-beheer. Hierdoor heb je niet alleen extra personeelskosten, maar ben je ook compleet afhankelijk van deze ene persoon. Mocht hij/zij ooit ziek zijn of met vakantie gaan dan kan dit ook voor problemen zorgen.

 

Voordelen van jouw ICT uitbesteden bij Digitotaal:

  • Je hoeft zelf niet lang na te denken over je problemen. Er is altijd een Digitotaal vestiging in de buurt met een antwoord op jouw kennisniveau. Vraagstukken over de cloud, beveiliging, software en hardware zijn namelijk dagelijkse kost voor onze experts.
  • ICT uitbesteden geeft jou meer tijd om je te richten op de kernactiviteiten van jouw onderneming.
  • Digitotaal heeft altijd een fysieke locaties bij jou in de buurt waar je welkom bent voor persoonlijk en op maat gemaakt advies. Daarnaast voorziet Digitotaal je ook online van de meest relevante informatie en ontwikkelingen op het gebied van ICT uitbesteden.
  • Onze expertise is zeer breed. Onze experts zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT-beheer, en helpen je daarom graag met jouw ICT-uitdagingen verder. Van implementatie van de cloud tot aan de fysieke beveiliging van je pand, onze experts staan altijd voor je klaar. Daarnaast biedt Digitotaal ook veel extra nuttige diensten aan zoals data recovery en de installatie van softwarepakketten.
  • Bij Digitotaal geef je jouw ICT niet uit handen. Je blijft zelf volledig in controle, maar je wordt ondersteund door ICT-professionals bij jou in de buurt.
  • Je bespaart o.a. op personeelskosten. Door jouw ICT te laten uitbesteden bij Digitotaal hoeft je geen personeel aan te nemen of uren hiervoor in te zetten.
  • Je hebt altijd overzicht, want je hebt één centraal aanspreekpunt. Vind hier jouw Digitotaal vestiging bij jou in de buurt.

 

Ben je benieuwd naar hoe jij je ICT bij Digitotaal kan uitbesteden? Bekijk dan eens:
ICT Uitbesteden – Digitotaal

 

Kom je er nog steeds niet uit? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan telefonisch voor je klaar en helpen je bij het uitbesteden. Bel ons op: 0243722879

 

Digitotaal: onderdeel van jouw ICT.

Aanbevolen ICT uitbesteden producten

Gerelateerde oplossingen

Anti-virus
oplossingen

Hulp nodig bij je
infastructuur?

200+
Verkooppunten

Home | ICT uitbesteden

DICHTBIJ

ZEKERHEID

PERSOONLIJK

SERVICE GERICHT

Call Now Button