Streamen in elke uithoek

Hoe staat het met jouw internetverbinding?
Heb jij wifi in elke uithoek?

Wellicht heb je voor de eerstvolgende filmavond al een nieuwe smart-tv gekocht, of ben je bezig met het plannen van een tuinfeestje bij jou thuis? Met Digitotaal wifi oplossingen geniet je binnenshuis van je favoriete serie zonder haperingen en in de beste kwaliteit, maar stream je ook ongestoord in de tuin. Waar je ook bent – je hebt thuis overal bereik.

Wifi op jouw favoriete plek in huis

De hobbykamer op zolder, de gezellige bank in de woonkamer, de altijd goed ruikende keuken of toch de ontspannen ligstoel in de tuin – maak van jouw favoriete plek in huis ook de beste plek voor ongestoord internetplezier. Zelfs in de verste uithoek van de tuin lees je ongestoord het nieuws, of fris je jouw tuinierskills op met online tutorials. Of stream na een vermoeiende dag relaxt je favoriete muziek op het terras.

Samen met familie en vrienden genieten
De kans is groot dat je een avondje met vrienden combineert met een barbecue op het balkon of in de tuin. Wat niet betekent dat je het zonder perfecte wifi hoeft te stellen. Voor dat tuinfeest gebruik je de perfecte internetverbinding om de nieuwste zomerhits te streamen.

Lievelingsprogramma streamen

Om ervoor te zorgen dat deze zomer ook echt ontspannen verloopt en er geen strijd is over welk tv-programma of welke film er gekeken wordt, kan elk lid van het gezin zelf zijn eigen lievelingsprogramma streamen. Iedereen streamt ongestoord series en muziek en blijft via berichten op de hoogte van wat vrienden doen. Zo worden lastige discussies vermeden en houdt je jouw geliefden happy. Dankzij de oplossingen van Digitotaal werkt alles gelijktijdig – zonder kwaliteitsverlies en met een stabiele gegevensoverdracht.

Genoeg bandbreedte voor elke streamervaring

Om te streamen, is een stabiele wifi verbinding een must. Zeker als je in de tuin zit – niemand wil over het datalimiet gaan. Voor zorgeloos plezier moet bovendien een bepaalde overdrachtssnelheid aanwezig zijn. Hoewel 2 Mbps al voldoende is voor bijvoorbeeld apps, kun je pas echt genieten als de smart-tv HD kan streamen met een overdrachtssnelheid van 6 Mbps en je tegelijkertijd aanvullende informatie en feitjes kunt lezen op jouw telefoon in hetzelfde netwerk.

Met powerline adapters voor wifi leg je in een handomdraai een draadloos netwerk aan! Genoeg bandbreedte dus, voor jou, je vrienden en een HD-streamingervaring van wereldkwaliteit. Of dat nu buiten is of op zolder – dankzij powerline adapters van devolo geniet je van eersteklas beeld.

Tips

Gastentoegang of access point

Richt snel en eenvoudig gastentoegang of access point in. Zo blijft je eigen internetbeveiliging behouden en heeft niemand toegang tot belangrijke gegevens in jouw thuisnetwerk – ook niet na het evenement, want je verandert de toegangsgegevens gemakkelijk weer.

Favoriete programma gemist?

Was je niet op tijd thuis waardoor u uw lievelingsprogramma heeft gemist? Relax: je kunt jouw serie ook online streamen in een van de mediabibliotheken, en dat geheel ontspannen en zonder onderbrekingen, wanneer jij maar wilt. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor series, maar ook voor de meeste sportevenementen.

Overal wifi – ook in de tuin

Goede wifi buiten betekent urenlange ontspanning in de buitenlucht. Met een stabiele wifi verbinding voor tablet en smartphone kun je probleemloos muziek en video’s streamen. Dat is tenminste de theorie. Want in de tuin en op het balkon is de praktijk vaak anders. Daar is wifi meestal heel langzaam, en in het tuinhuis achter in je tuin heb je vaak al helemaal geen bereik. Dat is verleden tijd!

Dankzij de oplossingen van Digitotaal kan jouw tuinfeest gewoon doorgaan. In combinatie met een devolo dLAN®-adapter gebruik je jouw elektriciteitsnetwerk als datakabel en verander je elk stopcontact in een WiFi-hotspot. Tablets, smartphones en laptops profiteren van snelle WiFi. En dankzij de mesh-functie heb je overal WiFi, waar je ook bent. Met de range+ technologie is zelfs die afstand tot het tuinhuis te overbruggen.

Call Now Button