Trust

Slimme oplossingen met Trust.

Over Trust

Trust International B.V. is opgericht in 1983 en is het one-stop-merk voor digitale lifestyle-accessoires. Wij zijn een wereldwijd opererend bedrijf met een duidelijke missie: het dagelijks leven makkelijker maken met handige oplossingen. We willen nu en in de toekomst relevant zijn en blijven, met een focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De producten van Trust zorgen ervoor dat jouw eindgebruiker haar werkzaamheden optimaal kan uitvoeren, met optimaal comfort. Denk bijvoorbeeld aan een stil toetsenbord, zoals de Trust Ody inclusief draadloze muis. Daarnaast staat jouw eindgebruiker ook gemakkelijk in contact met anderen met een webcam en headset, waarbij zij goed gezien en gehoord worden. Benieuwd welke andere producten Trust biedt, zodat alles efficiënt en comfortabel verloopt vanuit huis of kantoor? Bekijk dan het volledig portfolio.

Duurzaamheid bij Trust

Onze inzet

Bij Trust willen we eerlijke digitale accessoires de nieuwe norm maken. Eerlijk voor mensen. Eerlijk voor de planeet. Eerlijke prijzen. Daarom zetten we nog meer in op duurzaamheid. In nauwe samenwerking met betrokken retail- en productiepartners voeren we slimme veranderingen door in onze productie, processen en producten.

Na de EcoVadis Gold-winst schetst Trust ambitieuze duurzaamheidsdoelen voor 2023

Met een voortdurende focus op het produceren van duurzamere producten op een eerlijke en ethische manier, begint Trust het nieuwe jaar met geweldig nieuws dat ze onlangs de gouden EcoVadis-medaille hebben gekregen. Deze prijs, die Trust erkent als behorend tot de top 5% van duurzame bedrijven in de branche, is een geweldige prestatie en stimuleert de ecologische doelstellingen van het bedrijf voor 2023 alleen maar verder.

Onderdeel van jouw succes

Trust IRIS 4K Ultra HD Conference Camera

€ 469,00

Trust Fyda muis Rechtshandig USB Type-A Optisch 5000 DPI

€ 14,99

Trust ODY toetsenbord USB QWERTY Amerikaans Engels Zwart

€ 17,99

Trust ATLANTA LAPTOP TAS 15.6" ECO

€ 19,99

€ 17,99

Contact & Service

Telefoonnummer

Je kan ons bereiken via Telefoon: 040 230 6306

Mail ons

Laat ons weten wat je zoekt en wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar info@digitotaal.nl

Call Now Button