Keuzehulp

Digitotaal helpt jou bij je keuze!

Als ZZP-er, MKB-er of consument kun je gewoonweg niet alles weten. Bij het uitzoeken van een nieuw device of oplossing is het soms lastig om een keuze te maken, omdat er zoveel verschillende geuren en smaken zijn. Om je goed op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze heeft Digitotaal een aantal aandachtspunten op een rijtje gezet.

Een van de belangrijkste middelen in het leven: de laptop! Alleen is er ontzettend veel keus: voor welk merk en welke uitvoering kies je dan? En welke trends zijn er als het om laptops gaat?

Lees hier over de 5 populairste laptop kenmerken voor de BACK 2 SCHOOL periode.

Het is belangrijk om je device goed te beschermen wanneer je deze vervoert van A naar B. Voor alle verschillende maten laptops zijn er geschikte oplossingen. Zo zijn er bijvoorbeeld sleeves, schoudertassen, rugzakken en trolleys. Wat is de beste manier om je laptop mee in te vervoeren?

Niet alleen bescherming van de buitenkant is van groot belang voor je laptop, ook de bescherming van de binnenkant. Je wil natuurlijk niet dat je notebook door een virus getroffen wordt en je daardoor niet je huiswerk kunt maken (wat overigens wel een goede smoes is).

Als je op je notebook bezig bent met je huiswerk, is het belangrijk om een goede verbinding te hebben met het internet. In principe zou je overal in huis zonder problemen gebruik moeten kunnen maken van het internet.

Het is handig wanneer je thuis bijvoorbeeld je werkstuk voor school op je eigen printer kunt uitprinten. Maar wil je alleen kunnen printen of is bijvoorbeeld scannen en kopiëren ook handig?

Bij aanschaf van een nieuwe laptop wil je natuurlijk gelijk aan de slag kunnen. Maar wist je ook dat Office niet standaard is geïnstalleerd op jouw nieuwe laptop? Vergeet dit handige software pakket dus niet!

Voldoende opslagcapaciteit is onmisbaar in het leven van de moderne mens. Is het niet voor het maken van back-ups, dan wel om je mediaverzameling of overige data eenvoudig en veilig overal mee naartoe te nemen.