zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken
  • Altijd een winkel in de buurt
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld, de volgende dag in huis
  • Deskundig advies
  • Veilig betalen

Zyxel FWA510 draadloze router Multi-Gigabit Ethernet Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) 5G Zwart, Grijs

Zyxel FWA510 draadloze router Multi-Gigabit Ethernet Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) 5G Zwart, Grijs  
ZyXEL

ZyXEL

Zyxel FWA510 draadloze router Multi-Gigabit Ethernet Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) 5G Zwart, Grijs

FWA510, 5G NR Indoor Router, Standalone/Nebula with 1 year Nebula Pro License,AX3600 WiFi, 2.5GB LAN, EU and UK region
E-mail Afdrukken Verwachte leverdatum: Onbekend Bestellen
Delen
ZyXEL - Zyxel FWA510 draadloze router Multi-Gigabit Ethernet Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) 5G Zwart, Grijs
Productinformatie
Categorie Draadloze routers
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad Verwachte leverdatum: Onbekend  
Artikelnummer

FWA510-EUZNN1F

Documentatie
Generated PDF
Beschrijving

Zyxel FWA510. Wifi-band: Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz), Wifi-standaard: Wi-Fi 6 (802.11ax), WLAN gegevensoverdrachtsnelheid (max): 2400 Mbit/s. Interfacetype Ethernet LAN: Multi-Gigabit Ethernet, Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 10,100,1000,2500 Mbit/s. Generatie mobiel internet: 5G, 4G standaard: LTE-TDD & LTE-FDD, 5G-standaard: NR. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: WPA2, WPA3. Type product: Router om neer te zetten, Kleur van het product: Zwart, Grijs, Land van herkomst: China

Breedband ontsluiten via 5G vaste draadloze toegang
De Nebula FWA510 mobiele router levert ongeëvenaarde mobiele breedband met 5G NR en stelt uw huis, kantoor of Airbnb hotel in staat razendsnelle 5G-snelheid te ervaren over WiFi 6 voor maximaal 64 apparaten.De plug-and-play router vermindert de implementatietijd en -kosten met zelfinstallatie van de abonnee, waardoor breedband internet klaar is in dagen van weken voor huizen of kleine bedrijven.

Krachtige chip, laat 5G scheuren
Dankzij de verbluffend snelle chip, ingebed met een geïntegreerde quad-core Arm CPU, biedt het 5G snelheden tot een indrukwekkende 4.67 Gbps direct uit de doos. Samen met de twee 2,5 Gigabit Ethernet interfaces, waardoor het een breed scala van LAN-poort configuraties voor ultra-snelle snelheid voor aansluiting op servers, werkstations, of high-end gaming apparaten.

3,6 Gbps versnellen uw WiFi 6
De Nebula FWA510 biedt snelheden tot 3,6 Gbps op dubbele banden met de nieuwste WiFi 6 (AX3600) standaard. De Nebula FWA510 kan een optimale naadloze high-speed WiFi ervaring leveren aan 64 draadloze apparaten tegelijkertijd.

Snelle WiFi-ervaring
Laat de Nebula FWA510 zorgen voor een naadloze ultra-breedband voor vloeiender 4K/8K streaming, scherper meeslepend gamen/leren en ononderbroken videogesprekken - Ontketen het ware 5G potentieel met de Nebula FWA510!

Multifunctionele router,
Alles voor u

De Nebula FWA510 is niet alleen een eenvoudige netwerk router, maar combineert ook WLAN AP, LAN gateway en USB 3.0 functies in één doos. Werkt zowel in bridge als router mode, waardoor het apparaat eenvoudig te implementeren en te integreren is in uw bestaande omgeving. De Nebula FWA510 biedt meer dan alleen 5G, de verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden is geheel aan u.

24/7 Non-stop connectiviteit

De Nebula FWA510 zorgt ervoor dat u zelfs tijdens een vaste lijn netwerk uitval toegang tot internet heeft met de WAN failover mogelijkheid, waardoor de Nebula FWA510 kan dienen als een primaire of back-up optie voor internet toegang, afhankelijk van uw behoeften. Het is uitgerust met vier externe TS9 antenne poorten, zodat u de mobiele breedband ontvangst kunt verbeteren wanneer u zich in een gebied met een zwak signaal bevindt.

Veiligheid zonder compromissen

Nebula FWA510 wordt ingezet met eenvoudige maar essentiële beveiligings- en beschermingsfuncties.
•Meerdere SSID's/verberg SSID's
•Firewall op applicatieniveau
•NAT/NAPT firewall
•LAN MAC-filtering
•DoS aanvalsdetectie
•IP-filtering
•WPA2 en WPA3
•WLAN MAC-filtering
•URL-filtering
•Stateful Packet Inspection

Moeiteloos beheer van alle apparaten altijd en overal op elke schaal
Dankzij Nebula Cloud Center (NCC), de beste oplossing voor beheer of monitoring op afstand van mobiele routers in mobiele netwerken! Geen extra service of ondersteuning nodig van ISP's of om extra DSL-lijn te huren voor toegang op afstand

Eenvoudig de juiste locatie bepalen voor de beste prestaties
Onze gratis en eenvoudig te gebruiken "Zyxel Air" mobiele app helpt klanten bij het identificeren van de juiste locatie voor de beste prestaties. De plug-and-play mogelijkheden van de Nebula FWA510 en de intuïtieve LED-indicatoren op het apparaat maken uw netwerkervaring efficiënter en intelligenter.

Eenvoudig beheer op afstand
met Nebula App

Scan een apparaat QR code met de Nebula Mobile App om uw apparaat te registreren op de Nebula, controleer de apparaat status, krijg direct inzicht in de real-time netwerk status waar u ook bent en op elk moment heeft u de controle vanuit de palm van uw hand.

  • Altijd een winkel in de buurt
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld, de volgende dag in huis
  • Deskundig advies
  • Veilig betalen