X
zoeken Uitgebreid Zoeken
Inloggen Inloggen
Intel Unite
Sneller en slimmer vergaderen met Intel® Unite™

Je herkent het vast, je hebt een afspraak met collega’s, klanten of leveranciers. Iedereen heeft de vergadering voorbereid met een helder presentatie, die hij/ zij wil delen met alle aanwezigen via het grote scherm.
Heel fijn natuurlijk, totdat er gewisseld moet worden van device en een andere presentatie op het grote scherm moet verschijnen…. Het kabeltje past niet, de laptop heeft niet de juiste aansluiting, het scherm wordt niet gedeeld…. Je kunt waarschijnlijk nog een aantal andere redenen noemen waarom het nu niet werkt zoals je zou willen.

Klinkt dit bekend in de oren? En wil je graag wel efficiënt en zonder ergernissen vergaderen? Dan is er vanaf nu Intel® Unite™, een slimme en veilige technologie voor in jouw vergaderruimten.

De belangrijkste kenmerken van Intel® Unite™

 

 • DIRECTE BEVEILIGING
  Intel® Unite™ maakt gebruik van data encryptie en een wisselende 6-cijferige code om beveiligd toegang te krijgen tot de vergadering en het veilig delen van content.

 • SNEL VAN PRESENTATIE WISSELEN OF TOEVOEGEN
  Met één druk op de knop kunt u de presentatie op het grote scherm wisselen en bekijk tot 4 schermen in één beeld op het grote scherm.

 • MAKKELIJKE INSTALLATIE
  Om verbinding te maken met het grote scherm in de vergaderruimte heeft u alleen één mini PC nodig (met Intel® Core™ vPro™ processor) waar de Intel® Unite™ app op draait.

 • SLIM EN DIRECT SAMENWERKEN
  Gebruik arceer mogelijkheden met uw touchscreen of muis om goede ideeën te benadrukken of maak aantekeningen direct op het scherm van uw collega’s.

 • 0 DOWNTIME
  De mini Pc’s kunnen op afstand beheerd worden. Zodoende bent u minder tijd kwijt met brandjes blussen bij problemen met schermen in vergaderruimtes.

 • SNEL UW VERGADERING STARTEN
  Gemiddeld kost het opstarten van een vergadering en het aansluiten van devices op het grote scherm zo’n 7,5 minuut. Door gebruik te maken van de Intel® Unite™ app kunt u dit verkorten tot 2 minuten.


Wil jij efficiënt, gemakkelijk en zonder ergernissen vergaderen?

Neem dan contact op met een van de onderstaande Digitotaal partners, zij helpen je graag!

Digitotaal Smile
Julianaweg 53
1131 CZ Volendam
0299 - 35 05 00
volendam@digitotaal.nl

Digitotaal Velzart
Steenweg 67
4181 AK Waardenburg
0418 - 71 24 04
waardenburg@digitotaal.nl

Digitotaal Verdel
Veenderveld 32
2371 TV Roelofarendsveen
071 - 331 01 84
roelofarendsveen@digitotaal.nl

Digitotaal Adfranse
Danielsweg 8
4451 HP Heinkenszand
0113 - 56 57 58
heinkenszand@digitotaal.nl

Digitotaal VWC
Zambonistraat 9a
8263 CE Kampen
038 - 385 24 06
kampen@digitotaal.nl