zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken
  • Altijd een winkel in de buurt
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld, de volgende dag in huis
  • Deskundig advies
  • Veilig betalen

Trust TW-250 2K QHD Webcam - BUSINESS MODEL

Trust TW-250 2K QHD Webcam - BUSINESS MODEL  
Trust

Trust

Trust TW-250 2K QHD Webcam - BUSINESS MODEL

2560 x 1440(QHD), 30 fps, USB 2.0, 56 dB, 90 x 65 x 50 mm
Let op bijna uitverkocht!
E-mail Afdrukken Verwachte leverdatum: Onbekend Bestellen
Delen
Trust - Trust TW-250 2K QHD Webcam - BUSINESS MODEL
Productinformatie
Categorie Webcams
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad Let op bijna uitverkocht!
Artikelnummer

24421

Documentatie
manual pdf
Generated PDF
Beschrijving

Trust TW-250 2K QHD Webcam - BUSINESS MODEL. Maximale videoresolutie: 2560 x 1440 Pixels, Camera HD-type: Full HD, Maximale beeldsnelheid: 30 fps. Interface: USB 2.0, Kleur van het product: Zwart, Montagewijze: Clip. Breedte: 90 mm, Diepte: 65 mm, Hoogte: 50 mm. Type verpakking: Doos

Bellen met topkwaliteit beeld en geluid

Deze webcam is ontworpen voor haarscherp beeld en storingvrije audio. De stem van de spreker wordt met twee ingebouwde microfoons haarscherp opgenomen en dankzij de QHD-resolutie (2560x1440) bij 30 beelden per seconde worden je vergaderingen vastgelegd. De webcam ondersteunt ook 720p HD- en 1080p Full-HD-resoluties en is daarmee compatibel met elk apparaat.

Groothoek en autofocus

De glazen groothoeklens maakt de TW-250 bij uitstek geschikt voor groepsvergaderingen. De hoek van 80 graden beslaat een groter gebied dan een standaardlens, zodat er meer dan één persoon in het videoframe past zonder de camerapositie te verplaatsen of aan te passen, terwijl autofocus altijd zorgt voor scherpe beelden.

Privacy is essentieel

Voer je videogesprekken met een perfecte gemoedsrust; met het innovatieve privacyfilter van de TW-250 weet je zeker dat je privacy steeds beschermd is. Schuif gewoon het filter over de camera als je er absoluut zeker van wilt zijn dat er niets zichtbaar is.

Plug & Play-functionaliteit


De Trust TW-250 is de vertrouwde tool voor communicatie met collega's, partners en klanten wereldwijd en kan worden gebruikt met alle belangrijke software voor videoconferencing zoals Skype, Teams en Zoom. Zelfs in een (thuis)kantooropstelling is schokbestendige video gegarandeerd; met de meegeleverde universele standaard kan de camera eenvoudig aan je monitor worden bevestigd of op je bureau worden geplaatst. Als je wilt kun je de webcam ook met behulp van de ¼ ” schroefdraad op een driepoot-statief monteren. Dit statief wordt niet meegeleverd. De status van de webcam wordt aangegeven met een LED-indicator aan de voorzijde.

Garantie: 2 jaar

  • Altijd een winkel in de buurt
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld, de volgende dag in huis
  • Deskundig advies
  • Veilig betalen