zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken
  • Altijd een winkel in de buurt
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld, de volgende dag in huis
  • Deskundig advies
  • Veilig betalen

Trust IRIS 4K Ultra HD Conference Camera

Trust IRIS 4K Ultra HD Conference Camera  
Trust

Trust

Trust IRIS 4K Ultra HD Conference Camera

3840 x 2160, 120 °, 60 fps, USB 3.2 gen 1, 601 x 115 x 141 mm
Let op bijna uitverkocht!
E-mail Afdrukken Verwachte leverdatum: Onbekend Bestellen
Delen
Trust - Trust IRIS 4K Ultra HD Conference Camera
Productinformatie
Categorie Webcams
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad Let op bijna uitverkocht!
Artikelnummer

24073

Documentatie
manual pdf
Trust - IRIS Feature ClearView NL
Trust - IRIS Feature PlugPlay NL
Trust - IRIS Feature ClearSound NL
Trust - IRIS Product Video NL
Generated PDF
Beschrijving

Trust IRIS 4K Ultra HD Conference Camera. Maximale videoresolutie: 3840 x 2160 Pixels, Camera HD-type: Full HD, Maximale beeldsnelheid: 60 fps. Interface: USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), Kleur van het product: Zwart, Montagewijze: Clip/standaard. Breedte: 601 mm, Diepte: 115 mm, Hoogte: 141 mm

Voor een heldere videosamenwerking

De IRIS is het ideale apparaat voor het kantoor van de toekomst. Dankzij de plug & play-installatie kunt u elke kantoorruimte in een handomdraai omtoveren tot een volwaardige digitale conferentieruimte. Zowel uw personeel als uw klanten kunnen in alle vrijheid optimaal samenwerken terwijl ze toch op veilige afstand van elkaar blijven.

IRIS is compatibel met Teams, Zoom, Google Meet, GoToMeeting, Webex en elke andere online app voor videochats. Tot wel acht personen in dezelfde ruimte zijn duidelijk zichtbaar en hoorbaar, terwijl zij toch voldoende afstand van elkaar houden. De Iris biedt u diverse technische voordelen, zoals uitgebreide instellingen voor de camera en geluidskwaliteit.

VERKOOPBEPERKING. Dit product is uitsluitend bedoeld voor verkoop buiten de VS.

Aansluiten en gaan

De IRIS is binnen enkele minuten klaar voor gebruik. Haal het product uit de verpakking, sluit het aan op een laptop, en klaar! U kunt nu direct een vergadering starten. Gebruik de afstandsbediening om met één druk op een knop het beeld en geluid van interactieve vergaderingen te beheren.

ClearView-technologie met 4K-resolutie en een kijkhoek van 120° breed

De ClearView-technologie van de IRIS omvat een HD-sensor met een verbluffende beeldresolutie en een brede kijkhoek. Elke persoon in de ruimte is hierdoor volledig zichtbaar in High-Definition kwaliteit, zonder dat mensen dicht op elkaar hoeven te zitten.

De IRIS biedt u diverse opties om individuele deelnemers te volgen en kaderen. Het dynamische bereik waarborgt een scherp beeld onder alle lichtomstandigheden. Verder is de IRIS uitgerust met een functie om de spreker te volgen door automatisch mee te draaien en in te zoomen.

ClearSound-technologie voor hoogwaardige audioprestaties

De ClearSound-technologie van de IRIS omvat onder andere een hoogwaardige luidspreker met spraakoptimalisatie. Trillingen worden automatisch uit alle geluiden gefilterd om galm te voorkomen en een uitstekende audiokwaliteit te leveren.

Het geïntegreerde microfoonarray heeft een bereik tot 5 meter en maakt gebruik van een algoritme dat zorgt dat alle deelnemers duidelijk hoorbaar zijn, ongeacht waar zij zitten. Dankzij de ruisonderdrukkende functie hebt u tijdens vergaderingen geen last van omgevingsgeluiden.

De IRIS is geschikt voor grote én kleine vergaderruimten

Een van de grootste voordelen van de IRIS is dat u elke kleine vergaderruimte omtovert tot een volwaardige conferentieruimte. De groothoeklens en het fantastische microfoonarray van de IRIS waarborgen een perfecte ervaring voor elke vergadering waarbij 2 tot 8 personen op veilige afstand van elkaar zitten.

  • Altijd een winkel in de buurt
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld, de volgende dag in huis
  • Deskundig advies
  • Veilig betalen