zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken
  • Altijd een winkel in de buurt
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld, de volgende dag in huis
  • Deskundig advies
  • Veilig betalen

Trust NADO Bluetooth TOETSENBORD US

Trust NADO Bluetooth TOETSENBORD US  
Trust

Trust

Trust NADO Bluetooth TOETSENBORD US

Nado Bluetooth Wireless Keyboard
Let op bijna uitverkocht!
E-mail Afdrukken Verwachte leverdatum: Onbekend Bestellen
Delen
Trust - Trust NADO Bluetooth TOETSENBORD US
Productinformatie
Categorie Toetsenborden
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad Let op bijna uitverkocht!
Artikelnummer

23746

Documentatie
manual pdf
leaflet
leaflet
Beschrijving

Trust NADO Bluetooth TOETSENBORD US. Toetsenbord formaat: Mini. Stijl toetsenbord: Recht. Aansluiting: Bluetooth, Toetsenbordindeling: QWERTY, Aantal toetsen, toetsenbord: 85, Aanbevolen gebruik: Universeel. Kleur van het product: Grijs, Wit

Draadloze alleskunner
Ben je op zoek naar een veelzijdig toetsenbord voor thuis en op kantoor? Kies dan voor de Trust Nado. Deze draadloze, compacte alleskunner is compatibel met de meeste digitale apparaten.

Strakke vormgeving
Dit ultradunne en lichtgewicht toetsenbord is een stijlvolle toevoeging aan je thuiswerkplek of slimme woonkamer. De losstaande toetsen met laag profiel geven het toetsenbord een strakke, minimalistische uitstraling en zorgen dat typen geen enkele moeite kost.

Drievoudige koppeling
De Nado is ideaal als je ongehinderd meerdere apparaten tegelijk wilt bedienen. Dankzij de drievoudige koppelingsfunctie kun je het toetsenbord verbinden met maar liefst drie apparaten, zoals je laptop, smartphone en tablet. Wisselen tussen elk apparaat gaat daarna heel eenvoudig.

Handige bediening
Met twaalf multimediatoetsen heb je snelkoppelingen naar al je favoriete functies binnen handbereik. Wissel eenvoudig tussen de functies die je het meest gebruikt voor elk besturingssysteem. Daarbij maakt het niet uit of je werkt op een Windows-pc, een iPhone of een Android-apparaat. Je krijgt snel toegang tot de apparaatbediening van iOS en Android (zoals de thuisknop), kunt de helderheid van je scherm aanpassen, de zoekfunctie activeren, schermopnames maken, je media bedienen of je apparaat vergrendelen. Dankzij het draadloze Bluetooth-bereik van tien meter werkt de bediening in de hele kamer.
*De compatibiliteit van functietoetsen verschilt per besturingssysteem

Garantie: 2 jaar

  • Altijd een winkel in de buurt
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld, de volgende dag in huis
  • Deskundig advies
  • Veilig betalen