search Advanced Search
search Advanced Search
  • Altijd een winkel in de buurt
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld, de volgende dag in huis
  • Deskundig advies
  • Veilig betalen

Trust Puck muis Ambidextrous RF-draadloos + Bluetooth Optisch 1600 DPI

Trust Puck muis Ambidextrous RF-draadloos + Bluetooth Optisch 1600 DPI  
Trust

Trust

Trust Puck muis Ambidextrous RF-draadloos + Bluetooth Optisch 1600 DPI

RF 2.4 Ghz, Bluetooth, 800 - 1600 DPI, 10 m
Let op bijna uitverkocht!
Email Print Verwachte leverdatum: 2024-04-11 Order now
Share
Trust - Trust Puck muis Ambidextrous RF-draadloos + Bluetooth Optisch 1600 DPI
Product information
Category
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Stock Let op bijna uitverkocht!
Product code

24059

EAN/UPC

8713439240597

Description

Trust Puck. Vormfactor: Ambidextrous. Bewegingsdetectietechnologie: Optisch, Aansluiting: RF-draadloos + Bluetooth, Bewegingsresolutie: 1600 DPI, Soort knoppen: Drukknoppen, Aantal knoppen: 4, Scroll type: Wiel. Stroombron: Batterijen. Kleur van het product: Zwart

Minimalistisch ontwerp met maximale toepassingen

De Trust Puck is ontworpen als een oplossing voor de uitdagingen die je onderweg trotseert. Deze ultra-dunne, draadloze muis is namelijk klein genoeg om altijd mee te nemen, terwijl het toch fijn in de hand ligt. Het is gevuld met handige features, zoals een dubbele draadloze verbinding, stille knoppen en een oplaadbare accu. En het is geschikt voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers.

Zachte randen

De Puck springt juist in het oog door het minimalistische ontwerp. Omdat het maar 27mm dik is, past deze muis makkelijk in je tas. De ronde vorm en zachte randen zorgen ervoor dat de Puck comfortabel in de hand ligt, terwijl het symmetrische ontwerp van deze dunne muis voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers geschikt is.

Kies je connectie

Sluit de draadloze Puck op twee verschillende manieren aan. Gebruik bijvoorbeeld de meegeleverde USB-micro-ontvanger om de Puck draadloos op een pc of laptop aan te sluiten. Als je klaar bent met werken, dan bewaar je de ontvanger in de Puck zelf, zodat je altijd weet waar het is. Of verbind de muis via Bluetooth met een laptop of je iPad (iOS 13.4 of hoger).

Zachte klik

Als je hard aan het werk bent, wil je niet je collega’s storen. Daarom maakt de Puck gebruik van stille knoppen die tot 90% stiller zijn dan reguliere muisknoppen. En over de knoppen gesproken, de geïntegreerde DPI-knop laat je eenvoudig schakelen tussen verschillende snelheden. In combinatie met het handige scrolwiel heb je alles bij de hand om aan het werk te gaan.

Heroplaadbaar

Dankzij de heroplaadbare accu hoef je nooit meer wegwerpbatterijen te kopen. Als de accu van de muis leeg dreigt te raken, dan sluit je gewoon de meegeleverde USB-C-kabel aan op de Puck en je kunt er weer tegenaan. Dat is goed voor je portemonnee én het milieu.

Warranty: 2 jaar

  • Altijd een winkel in de buurt
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld, de volgende dag in huis
  • Deskundig advies
  • Veilig betalen