search Advanced Search
search Advanced Search

Trust BigFoot XL Black

Trust BigFoot XL Black  
Trust

Trust

Trust BigFoot XL Black

292 x 322 x 19 mm, XL
€ 12.39 excl € 14.99 Email Print Order now
Share
Trust - Trust BigFoot XL Black
Product information
Category
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Stock  
Product code

23728

Documentation
leaflet
23728 BigFootXL Gel Mouse pad
Description

Trust Bigfoot XL - Gel Muismat - Zwart. Breedte: 292 mm, Diepte: 322 mm. Kleur van het product: Zwart, Oppervlakte kleur: Monotoon, Materiaal: Gel, Nylon, Rubber, Polssteun

Grootte doet ertoe

Met een extra groot muisoppervlak is het een wonder dat de BigFoot zich zo lang verborgen heeft weten te houden. Met de Trust BigFoot XL Muismat Met Gelvulling kun je comfortabel werken zonder je zorgen te hoeven maken dat je muis niet genoeg ruimte heeft.

Eindeloze ruimte

Geeft je huidige muismat je niet het gevoel van ultieme vrijheid? De BigFoot XL is de oplossing: met een oppervlak van 255 x 295 mm kan je muis gaan waar hij maar wil.

Alle aandacht voor de pols

Door de ergonomische polssteun met zachte gelvulling bevindt je hand zich in een comfortabele werkpositie en voorkom je overmatige belasting. Met deze muismat kun je urenlang comfortabel werken.

Gladde controle

Het oppervlak van de Trust BigFoot XL is niet alleen groot, maar ook glad. De oppervlaktestructuur is speciaal ontworpen voor naadloze controle, ongeacht het type muissensor dat je gebruikt. En met een antislipbodem blijft de mat stevig op zijn plek bij gebruik.

Warranty: 2 jaar