zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken
  • Altijd een winkel in de buurt
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld, de volgende dag in huis
  • Deskundig advies
  • Veilig betalen

Trust PRIMO TOETSENBORD EN MUIS SET BE

Trust PRIMO TOETSENBORD EN MUIS SET BE  
Trust

Trust

Trust PRIMO TOETSENBORD EN MUIS SET BE

Primo Bedraad toetsenbord en muisset, Belgisch, AZERTY, USB, 1.8 m, 548 g
€ 14,04 (excl. btw) € 16,99 E-mail Afdrukken Bestellen
Delen
Trust - Trust PRIMO TOETSENBORD EN MUIS SET BE
Productinformatie
Categorie Toetsenborden
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad  
Artikelnummer

23987

Beschrijving

Trust PRIMO TOETSENBORD EN MUIS SET BE. Toetsenbord formaat: Volledige grootte (100%). Stijl toetsenbord: Recht. Aansluiting: USB, Toetsenbord toetsschakelaar: Membraan keyswitch, Toetsenbordindeling: AZERTY. Snoerlengte: 1,8 m. Aanbevolen gebruik: Universeel. Kleur van het product: Zwart. Inclusief muis

Stil toetsenbord en muisset om comfortabel te werken

De volledige basis
Er zijn toetsenborden in alle vormen en maten, maar wat als nou alleen de basisbenodigdheden nodig zijn? De Trust Primo doet precies dat. Het heeft een full-size layout, morsbestendige toetsen en het is in hoogte verstelbaar. Er wordt zelfs een simpele muis meegeleverd voor links- en rechtshandige gebruikers. De Primo doet precies wat nodig is.

Comfort
Een goed toetsenbord moet comfortabel te gebruiken zijn. De low-profile-toetsen en de uitklapbare voeten geven alle comfort die nodig is om op het werk te focussen. Zelfs morsen op de Primo is geen probleem, dankzij het morsbestendige ontwerp. Haal gewoon een verse bak koffie en werk verder.

Gemakkelijk
Plug de USB-kabel van 180cm lang in de pc en ga er tegenaan. Als er zoveel werk te doen is, dan zit niemand te wachten op het installeren van software of het instellen van macro’s. De Primo is een werkpaard dat iedereen in staat stelt om zich te concentreren op de job.

Muis
Deze set wordt geleverd met een simpele, eenvoudig te gebruiken muis om er zeker van te zijn dat er gelijk gewerkt kan worden. Het symmetrische ontwerp zorgt ervoor dat de muis zowel door links- als rechtshandigen gebruikt kan worden, terwijl de afwerking van hoge kwaliteit iedereen verzekert van een stevige grip op digitale projecten.

Warranty: 2 Jaar

  • Altijd een winkel in de buurt
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld, de volgende dag in huis
  • Deskundig advies
  • Veilig betalen