zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken

TP-LINK 300Mbps Wireless N PCI Adapter Intern WLAN 300Mbit/s netwerkkaart & -adapter

TP-LINK 300Mbps Wireless N PCI Adapter Intern WLAN 300Mbit/s netwerkkaart & -adapter  
TP-LINK

TP-LINK

TP-LINK 300Mbps Wireless N PCI Adapter Intern WLAN 300Mbit/s netwerkkaart & -adapter

300Mbps Wireless N PCI Adapter
€ 12,76 € 15,44 (incl. btw) E-mail Afdrukken Bestellen
Delen
TP-LINK - TP-LINK 300Mbps Wireless N PCI Adapter Intern WLAN 300Mbit/s netwerkkaart & -adapter
Productinformatie
Categorie Netwerkkaarten & -adapters
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad 14
Artikelnummer

TL-WN851ND

EAN/UPC

0845973050641

Verpakkingseenheid 1
Beschrijving
TP-LINK 300Mbps Wireless N PCI Adapter. Intern, Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: PCI, Interface: WLAN. Overdrachtssnelheid (max): 300 Mbit/s. Wifi-standaard: IEEE 802.11n. Soort antenne: Extern. Kleur van het product: Roestvrijstaal

Wat dit product voor u kan doen
Met de draadloze N PCI adapter TL-WN851ND kunt u een desktop computer met een draadloos netwerk verbinden en toegang krijgen tot een hoge-snelheidsinternetverbinding. In overeenstemming met IEEE 802.11n bieden ze een draadloos snelheid tot 300Mbps, wat voldoende is voor online gaming of zelfs HD video streaming.

Draadloos N - Snelheid en bereik
MIMO (meervoudige input, meervoudige output antennes) technologie biedt uitstekende mogelijkheden om dataverlies over grote afstanden en door obstakels in een klein kantoor of groot appartement, of zelfs in een gebouw van staal en beton te verminderen Bovendien kunt u het draadloos netwerk gemakkelijk ontvangen bij een grote-afstandsverbinding, terwijl legacy 11g producten dat niet kunnen!

CCA technologie – Stabiele draadloze signalen
Clear Channel Assessment (CCA) vermijdt automatisch kanaalconflicten door open kanalen te selecteren en de voordelen van kanaalbinding volledig te exploiteren, wat de draadloze prestaties aanzienlijk verbetert.

WPA/WPA2-encryptie - Geavanceerde beveiliging
Voor wat betreft de beveiliging van WI-FI verbindingen, is de WEP encryptie niet meer de sterkste en veiligste bescherming tegen inbreuken van buitenaf. De TL-WN851ND biedt WPA/WPA2 encrypties die door de WI-FI Alliance zijn gecreëerd, waarmee interpretabiliteit en beveiling voor WLAN wordt bevorderd, wat het draadloze netwerk effectief en efficient tegen bedreigingen van buitenaf kan beschermen.

Quick Security Setup
TL-WN851ND is compatibel met WI-FI Protected Setup™ (WPS) en heeft de Quick Security Setup (QSS) functie, die ideaal is voor het maken van een WPA gecodeerde verbinding om aanvallen van buitenaf te voorkómen, en die tegelijkertijd het beheer van het systeem optimaliseert. Dit is niet alleen sneller dan normale beveiligingsinstellingen, het is ook handiger omdat u geen password hoeft te onthouden!

CD bundel voor gebruiksgemak
De TL-WN851ND wordt geleverd met een CD met instructies waarmee u de software installatie en de draadloze netwerkinstellingen draadloze verbinding kunt voltooien, wat praktisch is voor gebruikers, vooral voor nieuwe gebruikers