zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken

Toshiba Canvio Slim externe harde schijf 1000 GB Zilver

Toshiba Canvio Slim externe harde schijf 1000 GB Zilver  
Toshiba

Toshiba

Toshiba Canvio Slim externe harde schijf 1000 GB Zilver

1 TB, 2.5", NTFS, 5 Gbps, USB 3.0, 107 × 75 × 9 mm, 115 g, Zilver
E-mail Afdrukken Verwachte leverdatum: 2022-07-12 Bestellen
Delen
Toshiba - Toshiba Canvio Slim externe harde schijf 1000 GB Zilver
Productinformatie
Categorie Externe harde schijven
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad Verwachte leverdatum: 2022-07-12  
Artikelnummer

HDTD310ES3DA

EAN/UPC

4260557510681

Documentatie
manual pdf
leaflet
Beschrijving

Toshiba Canvio Slim. HDD capaciteit: 1000 GB, HDD omvang: 2.5". USB-versie: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Kleur van het product: Zilver

Sla gegevens veilig op met de Canvio Slim draagbare harde schijf. Dankzij het elegante, slanke en lichte aluminium ontwerp, beschikbaar in zilver of zwart, is het de ideale partner voor uw high-end pc-apparaten. Breng bestanden razendsnel over met USB 3.0 en bewaar ze veilig met de downloadbare Toshiba Storage Beveiligingssoftware. Met de downloadbare Toshiba Storage Back-upsoftware kunt u regelmatig automatisch back-ups maken van maximaal 2 TB aan gegevens. En de uitgebreide garantie van drie jaar op de Canvio Slim zorgt voor absolute gemoedsrust.

Stijlvolle en elegante partner

Met maximaal 2 TB in een superslanke en lichte aluminium behuizing is dit een stijlvolle en elegante opslagpartner voor elk apparaat, of het nu op uw bureau is of onderweg. De Canvio Slim beschermt uw gegevens goed en wordt geleverd met verschillende handige voorzieningen en drie jaar productgarantie. De Canvio Slim past bij elke gelegenheid en is beschikbaar in twee verschillende kleuren: zilver of zwart.

Hoge overdrachtsnelheden

Dankzij de USB 3.0-technologie, die veel sneller is dan USB 2.0, maar er wel compatibel mee is, kunt u met deze draagbare harde schijven razendsnel uw bestanden overzetten en organiseren.

Bescherm uw gegevens

Voorkom dat onbevoegde gebruikers toegang krijgen tot uw persoonlijke informatie met de meegeleverde Toshiba Storage Beveiligingssoftware en vergrendel uw harde schijf met een uniek wachtwoord.

Automatische back-upoplossing

Met de meegeleverde Toshiba Storage Back-upsoftware, die intuïtief en gebruiksvriendelijk werkt, maakt u in een handomdraai back-ups van uw gegevens. Selecteer gewoon individuele bestanden of mappen, intervallen en tijdsinstellingen voor uw back-ups, en de software doet de rest.

Drie jaar garantie

Dankzij de betrouwbare ontwerp- en bouwkwaliteit van Toshiba kunnen we drie jaar garantie bieden, zodat uw investering langer beschermd blijft.

Uw gegevens in veilige handen

Met meer dan 50 jaar ervaring in hardeschijftechnologie en ongeëvenaarde kwaliteitsnormen bieden draagbare harde schijven van Toshiba een betrouwbare en veilige plek voor uw bestanden, waar u zich ook bevindt.

Warranty: 3 jaar