Over Digitotaal

Digitotaal is een partnergerichte specialist die in Nederland actief is als IT-leverancier. Of je nou consument, ZZP’er of MKB’er bent, bij ons ben je altijd welkom. Meerdere vestigingen én de webshop zorgen voor een landelijke dekking zodat iedereen kan genieten van ons specialisme.

Digitotaal onderscheidt zich door drie thema’s centraal te stellen:

  • Beleving
  • Totaal oplossing
  • Betrouwbare lokale partner

Met deze pijlers onderscheiden wij ons als IT-dienstverlener en -leverancier. Digitotaal vindt het belangrijk om klanten blij te maken. Dit doen we door goed te luisteren naar jouw behoefte waarbij wij hardware, diensten en oplossingen samen brengen tot een totaaloplossing. We zijn continue op zoek naar de beste ICT-oplossing voor jou. Met een webshop en meer dan 25 filialen in Nederland, is er altijd een betrouwbare lokale partner bij je in de buurt. Dit maakt Digitotaal uniek.

Beleving

In onze moderne Showrooms staat beleving centraal. In deze ICT proeftuin bieden wij totaal oplossingen die aansluiten bij jouw wensen. We zijn altijd bezig om jou de ultieme beleving te geven. Daarom zijn we continue op zoek naar de nieuwste producten, diensten en oplossingen. Daarnaast worden er in onze Showrooms trainingen en workshops gegeven over nieuwe oplossingen, producten en spelen wij in op de actualiteiten.

Persoonlijk advies

Waar IT voor ons als zelfsprekend wordt ervaren, kan het erg complex zijn voor anderen. Het bieden van een totaaloplossing kan in onze ogen niet bestaan zonder het bieden van goede service en persoonlijk advies. Onder het bieden van goede service verstaan wij snel reageren, concreet zijn met het aanbieden van alternatieven en oplossingen. Deze service mag je ook verwachten wanneer je online een aankoop doet via onze webshop.

Betrouwbaar lokaal

Met ruim 25 partners in Nederland en een webshop is er altijd een Digitotaal partner bij jou in de buurt.
Met onze jarenlange ervaring kan jouw lokale partner altijd helpen bij al je vraagstukken en gaat samen met jou op zoek naar de beste oplossing op maat.
Het zit in ons DNA om onze klanten blij te maken. Dit doen we met de service die je van ons mag verwachten.

DT_Verdel (7 van 11)

Technische dienst

Een deel van het succes van Digitotaal is te danken aan het feit onze partners een eigen technische dienst hebben. Tijdens openingstijden kun je altijd bij ons terecht zodat je nooit lang hoeft te wachten op je reparatie. Hierdoor lossen wij je problemen vaak sneller op vergeleken met traditionele computer winkels. Als het probleem niet in de vestiging kan worden opgelost beschikken we over de juiste contacten met fabrikanten waardoor wij in staat zijn het probleem alsnog snel te kunnen verhelpen.

Naast het uitvoeren van reparaties kunnen wij nog meer voor jou betekenen.

Alle Digitotaal partners hebben een eigen technische dienst. Werkt je notebook, pc, printer, etc. niet meer (optimaal), dan helpen onze medewerkers je graag.

En mochten er onverwachte kosten moeten worden gemaakt om jouw product weer optimaal werkend te krijgen, dan nemen we uiteraard vooraf contact met je op!

Zo wordt je nooit geconfronteerd met onverwachte verrassingen.