Wellness en innovation center

Een bezoek aan de Digitotaal showroom is dé perfecte manier om jezelf te laten ervaren en inspireren wat er allemaal op ICT gebied mogelijk is. Er zijn verschillende soorten devices te zien en uit te proberen. Laat je innoveren door de producten en oplossingen die in de showroom te vinden zijn.

Heb je een device wat onderzocht moet worden, onderhoud of een upgrade nodig heeft? Dan helpen we je natuurlijk graag! Zie Digitotaal als een écht wellness center waar jij en je device centraal staan.

Barry

Een specialist staat voor jou klaar die jou kan inspireren en adviseren op het gebied van de laatste technologieën en diverse oplossingen.
Daarnaast kunnen we jouw onderneming volledig ontzorgen met alles wat met ICT te maken heeft. Je kunt er terecht voor vakkundig advies bij de aankoop van een nieuw device, de inrichting van clouddiensten of uitleg bij het gebruik ervan.
Ook voor reparaties of een stukje gebruikersondersteuning helpen wij je graag direct, terwijl jij geniet van een goede kop koffie.

Barry Verdel
Digitotaal Verdel ICT & Media

Ervaar welke oplossing het beste bij je past 

Van vrijwel elk type product hebben we testmodellen staan. Op deze manier kan je zelf ervaren welke oplossing of device het beste bij jouw wensen past. Uiteraard mogen alle devices in een Digitotaal showroom uitvoerig worden getest.

Ondernemen met Digitotaal

Wij weten als geen ander dat je wens als ondernemer vaak verder gaat dan het afnemen van alleen de hardware. Juist hiervoor ben je bij Digitotaal aan het juiste adres. Je kan zonder afspraak een Digitotaal Showroom bezoeken voor persoonlijk advies op maat. 

Ervaar welke oplossing het beste bij je past

In de showroom zijn diverse producten en oplossingen te vinden. Op deze manier kan je zelf ervaren welke oplossing of device het beste bij jouw wensen past. Uiteraard mogen alle oplossingen en devices in onze Digitotaal Showroom uitvoerig worden getest. 

Direct aanschaffen en gebruiksklaar meenemen 

In onze showroom kan je je device direct aanschaffen. Deze zal dan gebruiksklaar worden gemaakt, zodat je direct zonder zorgen gebruik kunt maken van je apparaat. Mocht het, ondanks de ruime voorraad, voorkomen dat we het device wat je voor ogen had niet op voorraad hebben, geen nood. Wij kunnen het voor je bestellen zodat je het in bijna alle gevallen de volgende werkdag kan komen ophalen, of we laten het bij je thuis of op het werk bezorgen als we niet hoeven te configureren.

Digitotaal

Met 25 filialen verspreid over Nederland is er altijd wel een Digitotaal filiaal bij jou in de buurt waar je je ICT Hardware, diensten of oplossingen aan kunt schaffen. Neem direct contact op met jouw dichtstbijzijnde Digitotaal filiaal.

Bestel je liever online?
In onze webshop hebben we een ruim assortiment aan hardware, software en oplossingen. Indien je voor 21.00u besteld dan is je bestelling doorgaans de volgende dag bij jou thuis of op kantoor geleverd. Of kom je bestelling ophalen bij jouw filiaal naar keuze. Voor online bestellingen kan je terecht op onze webshop.