X
zoeken Uitgebreid Zoeken
ICEshop: a frontrunner since 1998 in e-commerce services. As Internet Commerce Engineers we are constantly improving online marketing and sales: more cost-effective and state of the art. De ICEshop-productenlijn is uitstekend geschikt voor geintegreerde ketenoplossingen, waarbij er koppelingen met leveranciers en afnemers zijn, maar ook met uw eigen administratie of ERP systeem. Voor Magento ontwikkelden wij Magento-connect modules.
 
Inloggen Inloggen
Wil je je Raspberry Pi 3 morgen al in huis hebben?

Bestel hem dan vandaag voor 19.00 uur in onze webshop.Wil je je Raspberry Pi 3 morgen in één van onze winkels gaan afhalen en daar betalen?

Plaats je bestelling dan voor 19.00 uur in deze webshop en kies je gewenste Digitotaal winkel.

Let op! Uiteraard geldt dat we kunnen leveren, zolang de voorraad strekt. Mocht het product onverhoopt uitverkocht zijn, dan leveren we je Raspberry Pi 3 zo snel mogelijk (binnen enkele werkdagen).

 

De Raspberry Pi is een goedkope computer met het formaat van een creditcard. De Raspberry Pi kan worden aangesloten op een TV of computer monitor middels HDMI, beschikt over USB-poorten voor input devices en kan aangesloten worden op het netwerk.

Met de Raspberry Pi kan men alles doen wat men van een desktop computer verwacht, van browsen, afspelen van HD video en kantoor werkzaamheden tot eenvoudige games. Daarnaast kan de Raspberry Pi ingezet worden voor het maken van slimme oplossingen en maker-projecten. Voor de GPIO poorten zijn vele verschillende uitbreidingsmodules beschikbaar waar een bijna oneindige reeks aan oplossingen gecreëerd kan worden: van mediaspelers en boordcomputers voor drones tot weerstations en twitterende vogelhuisjes. 

Bij Digitotaal kun je vanaf 29 februari aanstaande terecht voor de Raspberry Pi en bijbehorende accessoires zoals cases, pre-installed memory cards, HDMI-kabels en power supplies. Het assortiment van uitbreidingsmodules is constant in ontwikkeling en er zullen de komende tijd er steeds meer bij komen.