zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken

R-Go Tools R-Go Split Break Ergonomisch Toetsenbord, QWERTY (US), zwart, bedraad

R-Go Tools R-Go Split Break Ergonomisch Toetsenbord, QWERTY (US), zwart, bedraad  
R-GO Tools

R-GO Tools

R-Go Tools R-Go Split Break Ergonomisch Toetsenbord, QWERTY (US), zwart, bedraad

R-Go Split Break Ergonomisch Toetsenbord, QWERTY (US), zwart, bedraad
€ 78,50 (excl. btw) € 94,99 E-mail Afdrukken Bestellen
Delen
R-GO Tools - R-Go Tools R-Go Split Break Ergonomisch Toetsenbord, QWERTY (US), zwart, bedraad
Productinformatie
Categorie Toetsenborden
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad 13
Artikelnummer

RGOSP-USWIBL

EAN/UPC

8719274490753

Documentatie
leaflet
manual pdf
R-Go Split Break Ergonomisch Toetsenbord, QWERTY (US), zwart, bedraad
R-Go Split Ergonomisch Toetsenbord, QWERTY (US), zwart, bedraad
R-Go Split Keyboard
Beschrijving

R-Go Tools R-Go Split Break Ergonomisch Toetsenbord, QWERTY (US), zwart, bedraad. Toetsenbord formaat: Mini. Stijl toetsenbord: Recht. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Aansluiting: USB, Toetsenbordindeling: QWERTY. Snoerlengte: 1,5 m. Aanbevolen gebruik: Kantoor. Kleur van het product: Zwart

Het R-Go Split Break toetsenbord is een ergonomisch gesplitst toetsenbord met geïntegreerde pauzesoftware. Dit toetsenbord stimuleert je om regelmatig pauzes te nemen. Zo blijft de doorbloeding van je lichaam op peil, voorkom je overbelasting en blijf je fit tijdens je werkdag.

 

Het toetsenbord bestaat uit twee losse delen, die je in elke gewenste opstelling kunt plaatsen. Dit splitsen voorkomt een knik in de polsen tijdens het typen. Typen met rechte polsen verlaagt de spierspanning en voorkomt afknelling van pezen en bloedvaten. Door de ingebouwde magneet kun je de twee afzonderlijke delen van het toetsenbord met 1 beweging veranderen in een compact toetsenbord. Het compacte formaat zorgt ervoor dat de muis altijd binnen handbereik ligt. Door de lichte toetsaanslag is er minimale spierspanning aanwezig tijdens het typen. Het toetsenbord is plat, waardoor je handen en polsen tijdens het typen plat en ontspannen zijn.

 

De LED- kleursignalen in het toetsenbord geven aan hoe gezond je werkt en wanneer het tijd is voor een pauze. Tijdens het typen verandert het lampje van kleur, zoals bij een stoplicht. Groen betekent ‘goed bezig’, oranje dat het tijd is voor een pauze, rood dat je te lang hebt doorgewerkt. Door deze subtiele kleursignalen ontvang je op een eenvoudige en positieve wijze feedback over je pauzegedrag.

 

Bezoek voor meer informatie onze R-Go Break pagina.

 

Bestaat uit 2 delen voor maximale vrijheidMet pauze indicatorUltra dun voor betere bloedcirculatieLichte toetsaanslag voor minimale spierspanningMakkelijk mee te nemen