zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken

Newstar notebookkoeler

Newstar notebookkoeler  
Newstar

Newstar

Newstar notebookkoeler

De NSLC200 is een notebookkoeler waarmee u een laptop met 15 graden koelt.
€ 9,88 € 11,95 (incl. btw) E-mail Afdrukken Bestellen
Delen
Newstar - Newstar notebookkoeler
Productinformatie
Categorie Notebook koelers
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad 9
Artikelnummer

NSLC200

EAN/UPC

8717371440671

Documentatie
leaflet
Beschrijving

Newstar notebookkoeler. Maximumafmetingen schermcompatibiliteit: 55,9 cm (22"), Minimumafmetingen schermcompatibiliteit: 25,4 cm (10"), Hoek schuine stand bereik: 0 - 10°. Kleur van het product: Zwart, Land van herkomst: China. Hostinterface: USB. Breedte: 320 mm, Diepte: 90 mm, Hoogte: 40 mm. Breedte verpakking: 180 mm, Diepte verpakking: 40 mm, Hoogte verpakking: 310 mm

Met de NewStar notebookkoeler, model NSLC200, haalt de u de ideale hulp in huis. Op deze ergonomische standaard plaatst u uw laptop waardoor u de kans op pols- en gewrichtsproblemen verkleint. De standaard biedt de laptop een helling van 10 graden waardoor de pols wordt ontzien en het scherm beter leesbaar is. Optimaal gebruikersgemak van de laptop dus.

Met deze standaard slaat u twee vliegen in één klap. Veel laptops worden trager naarmate ze warmer worden. De laptopstandaard is voorzien van een fluisterstille krachtige koeler (20 dBA max.), welke de laptop met 15 graden koelt en optimaal laat presteren. Omdat de ventilator in de laptop minder snel aanslaat zal de standy-by tijd van de accu langer zijn met het gebruik van de NSLC200. De laptopkoeler sluit u aan op een van de USB poorten van de PC. Minimaal energieverbruik en maximale prestaties!

Model NSLC200, het model voor de mobiele werkplek. Compact, licht en makkelijk mee te nemen.

Warranty: 3 jaar