zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken

Newstar transparant scherm

Newstar transparant scherm  
Newstar

Newstar

Newstar transparant scherm

De NS-PLXPROTECT1 is een transparant scherm t.b.v. 1 flat screen en biedt afstandsbescherming op de werkvloer ? Transparant acrylaat, 100% recyclebaar

| PLXPROTECT van NewStar is geregistreerd als EU-Design patent |
€ 90,91 (excl. btw) € 110,00 E-mail Afdrukken Bestellen
Delen
Newstar - Newstar transparant scherm
Productinformatie
Categorie Accessoires montage flatscreen
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad 52
Artikelnummer

NS-PLXPROTECT1

EAN/UPC

8717371448219

Documentatie
manual pdf
drawing
leaflet
Beschrijving

Newstar transparant scherm. Producttype: Afstandsstuk voor schermen, Kleur van het product: Transparant, Materiaal behuizing: Acryl. Breedte: 1200 mm, Diepte: 3 mm, Hoogte: 74 mm. Hoogte verpakking: 35 mm, Breedte verpakking: 760 mm, Diepte verpakking: 1210 mm. Aantal per verpakking: 1 stuk(s). Netto gewicht kartonnen doos: 5 kg, Code geharmoniseerd systeem (HS): HS83025000, Hoeveelheid per EUR-pallet: 50 stuk(s)

NewStar introduceert een slimme nieuwe oplossing voor de nieuwe manier van werken; de NS-PLXPROTECT serie. Sinds de Covid-19 pandemie is de samenleving veranderd en worden nieuwe maatregelen getroffen om zo veilig mogelijk te kunnen (samen-)werken in deze 1,5/ 2-meter maatschappij. De NS-PLXPROTECT producten bieden gebruikers de mogelijkheid om hun werkplek/ flat screen af te bakenen, een extra zekerheid te creëren en tevens meer afstand tot anderen te bewerkstelligen. De NS-PLXPROTECT1 (t.b.v. 1 monitor) en de NS-PLXPROTECT2 (t.b.v. 2 monitoren) hoeven niet aan het bureau of plafond bevestigd te worden, maar kunnen eenvoudig op een bureausteun worden geplaatst en bewegen mee met de flat screen en het in hoogte verstelbare bureau. Het scherm neemt, in tegenstelling tot alternatieve oplossingen, geen extra ruimte in op het bureau. Daarnaast kan het scherm gebruikt worden als memoboard, om met een whiteboard marker op te schrijven. De NS-PLXPROTECT producten zijn zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk te installeren en eenvoudig te reinigen. De PLXPROTECT serie is gemaakt van transparant acrylaat dat 100% recyclebaar is. De NS-PLXPROTECT1 is 120 cm breed x 74 cm hoog en geschikt voor flat screens t/m 32? met een gecentreerd VESA gatenpatroon van 100x100 mm. Het scherm is gemaakt van 100% transparant acrylaat om een ruimtelijk gevoel te waarborgen en is voorzien van afgeronde hoeken. Het scherm is voorzien van 2 bevestigingspunten, zodat deze in hoogte verstelbaar is t.o.v. de monitor. Doordat de NS-PLXPROTECT1 bevestigd is tussen de flat screen en de bureausteun, beweegt het scherm mee wanneer de monitor en de zit-sta werkplek in hoogte wordt versteld. Afmetingen: \t1200x740x3 mm Netto gewicht:\t3,16 kg Let op: Houdt rekening met het maximale draagvermogen van de bureausteun i.c.m. het gewicht van de NS-PLXPROTECT1 en de flat screen.

Warranty: 5 jaar