X
zoeken Uitgebreid Zoeken
Inloggen Inloggen

Microsoft Sculpt Comfort Desktop RF Draadloos QWERTY Zwart toetsenbord

Microsoft Sculpt Comfort Desktop RF Draadloos QWERTY Zwart toetsenbord  

Microsoft Sculpt Comfort Desktop RF Draadloos QWERTY Zwart toetsenbord

Sculpt Comfort Desktop Keyboard, RF Wireless, USB, QWERTY
€ 73,20 Microsoft

Microsoft

Favorieten Tip een vriend Afdrukken + - Bestellen
Microsoft - Microsoft Sculpt Comfort Desktop RF Draadloos QWERTY Zwart toetsenbord
Productinformatie
Categorie Toetsenborden
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad 14
Artikelnummer

L3V-00021

EAN

885370596090

Verpakkingseenheid 1
Beschrijving
Microsoft Sculpt Comfort Desktop. Aansluiting: RF Draadloos, Aanbevolen gebruik: Kantoor, Toetsenbordindeling: QWERTY. Kleur van het product: Zwart, Materiaal: ABS kunststof, Oppervlakte kleur: Monotoon. Wireless ontvanger interface: USB, Ontvanger type: Nano. Type stroombron: Batterij/Accu, Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Alkaline. Bewegingsdetectietechnologie: BlueTrack, Scroll type: Wiel

Ontworpen voor comfort

Het Sculpt Comfort Keyboard zit boordevol ergonomische functies, waaronder speciaal vormgegeven toetsen, afneembare zachte handpalmsteun en polssteun. Deze functies zijn speciaal ontworpen voor het bevorderen van een natuurlijke, ontspannen positie van de armen, handen en polsen, het bieden van meer comfort en het voorkomen van letsel vanwege langdurig gebruik.

Speciaal ontworpen voor productiviteit

Microsoft streeft voortdurend naar uitmuntende prestaties en is altijd op zoek naar manieren om het comfort en de productiviteit van onze hardware te verbeteren. De nieuwe gesplitste spatiebalk met backspace-functie op het Sculpt Comfort Keyboard is een perfect voorbeeld. Onderzoek heeft aangetoond dat 90 procent van de mensen alleen de rechterduim gebruikt om de spatiebalk in te drukken en dat de backspace-toets een van de meest gebruikte toetsen van het toetsenbord is. Op basis van deze kennis hebben Microsoft Hardware-ontwerpers een grotere, gesplitste spatiebalk ontworpen met aan de linkerkant een backspace-balk. Het nieuwe ontwerp stimuleert sneller typen en biedt een verbeterd comfort.

Perfect voor Windows 8

Het Sculpt Comfort Keyboard is uitgerust met sneltoetsen waarmee je met één druk op een toets toegang hebt tot de meest gebruikte functies in Windows 8, zodat je kunt zoeken, kunt delen of je instellingen kunt bekijken in een oogopslag.