search Advanced Search
search Advanced Search

Microsoft Sculpt Mobile mouse RF Wireless BlueTrack 1000 DPI Ambidextrous

Microsoft Sculpt Mobile mouse RF Wireless BlueTrack 1000 DPI Ambidextrous  
Microsoft

Microsoft

Microsoft Sculpt Mobile mouse RF Wireless BlueTrack 1000 DPI Ambidextrous

Sculpt Mobile Mouse, USB 2.0, BlueTrack, 2.4GHz, 5m, 1x AA, 65g, Flame Red
Email Print Verwachte leverdatum: Onbekend Order now
Share
Microsoft - Microsoft Sculpt Mobile mouse RF Wireless BlueTrack 1000 DPI Ambidextrous
Product information
Category
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Stock Verwachtte leverdatum: Onbekend  
Product code

43U-00026

Description

Microsoft Sculpt Mobile Mouse. Vormfactor: Ambidextrous. Bewegingsdetectietechnologie: BlueTrack, Aansluiting: RF Draadloos, Bewegingsresolutie: 1000 DPI, Soort knoppen: Drukknoppen, Aantal knoppen: 3, Scroll type: Wiel. Stroombron: Batterijen. Kleur van het product: Zwart, Rood

Geoptimaliseerd voor Windows
De Windows-knop op de Sculpt Mobile Mouse is een aantrekkelijke nieuwe functie die naadloos samenwerkt met Windows 8. Druk op het Windows-logo om direct het startscherm weer te geven en om met slechts één klik toegang te krijgen tot al je favoriete apps.

De ideale reisgenoot
Of je nu een presentatie aan het bewerken bent of online contact met vrienden onderhoudt, de Sculpt Mobile Mouse is een comfortabele, vertrouwde bondgenoot in je moderne, mobiele levensstijl. Dankzij het compacte ontwerp en de BlueTrack Technology, die op vrijwel elk oppervlak werkt, is dit het ideale apparaat op kantoor en voor onderweg. Met deze draadloze muis met mini-USB-aansluiting kun je genieten van een snoerloze werkplek op je bureau of aan tafel.

Vertrouwd ontwerp, talloze functies
De klassieke vorm van Sculpt Mobile Mouse en het scrollwiel dat in vier richtingen werkt, zorgen ervoor dat deze muis met elke hand intuïtief te bedienen is. Als je het muiswiel naar links of naar rechts kantelt, kun je horizontaal scrollen, en taken uitvoeren zoals navigeren in het startscherm of je eenvoudig door brede documenten verplaatsen.