zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken

Logitech Spotlight Draadloze presenter Bluetooth/RF Goud

Logitech Spotlight Draadloze presenter Bluetooth/RF Goud  
Logitech

Logitech

Logitech Spotlight Draadloze presenter Bluetooth/RF Goud

Bluetooth/2.4GHz, max. 30 m, LiPo, 3D accelerometer / Gyroscope, Motion sensor, 49.2 g, Goud
€ 110,31 € 133,47 (incl. btw) E-mail Afdrukken Bestellen
Delen
Logitech - Logitech Spotlight Draadloze presenter Bluetooth/RF Goud
Productinformatie
Categorie Media presenters
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad 5
Artikelnummer

910-004862

EAN/UPC

5099206070028

Verpakkingseenheid 1
Beschrijving
Logitech Spotlight. Draadloze technologie: Bluetooth/RF, Frequentieband: 2.4 GHz, Aansluitbereik: 30 m. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium-Polymeer (LiPo). Wireless ontvanger interface: USB. Kleur van het product: Goud, Presenteer functies: Afstandsbediening. Breedte: 28,1 mm, Diepte: 12,1 mm, Hoogte: 131,3 mm

MAAK KENNIS MET SPOTLIGHT
Een compleet nieuwe standaard in presentaties. De bediening combineert een minimalistisch ontwerp met geavanceerde functionaliteit en is even gebruiksvriendelijk als indrukwekkend.

WEERGEVEN
Markeer informatie duidelijker dan ooit met het geavanceerde aanwijssysteem van Spotlight. Kies uw favoriete modus om aandachtspunten nauwkeurig te markeren of haarscherp te vergroten.

AFSPELEN
Gebruik de cursor op het scherm om video's af te spelen en te pauzeren, links te openen en te profiteren van een scala aan interactiemogelijkheden. Geen storende onderbrekingen, u hoeft niet in de buurt van uw muis of laptop te blijven.

VERTROUWEN
Spotlight brengt onmiddellijk een verbinding tot stand via een USB-ontvanger of Bluetooth® Smart. Spotlight is plug-and-play op de meeste platforms en compatibe met alle populaire presentatie-apps. Bovendien is het apparaat volledig oplaadbaar en heeft het een werkingsbereik van 30 meter (100 voet).

TIMEN
Houd de tijd perfect bij van de eerste tot de laatste dia. Stel getimede mijlpalen in de app in voor trilwaarschuwingen.