search Advanced Search
search Advanced Search

Logitech Group video conferencing system Group video conferencing system

Logitech Group video conferencing system Group video conferencing system  
Logitech

Logitech

Logitech Group video conferencing system Group video conferencing system

ConferenceCam-oplossingen voor vergaderingen tot 14 deelnemers, voor middelgrote tot grote vergaderruimtes, Full HD, 1080p, 30fps
Email Print Verwachte leverdatum: Onbekend Order now
Share
Logitech - Logitech Group video conferencing system Group video conferencing system
Product information
Category
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Stock Verwachtte leverdatum: Onbekend  
Product code

960-001057

Documentation
Logitech Group meeting
videoplayback
Description

Logitech Group. Type product: Videovergaderingssysteem voor groepen. HD type: Full HD, Ondersteunde video-modi: 1080p, Maximale beeldsnelheid: 30 fps, Optische zoom: 10x. Kleur van het product: Zwart, Grijs

Uitstekende videovergaderingen
Stelt u zich eens voor: een vergadering waarbij iedereen wordt gezien en gehoord. Dat kan met GROUP dankzij video van ongekend scherpe kwaliteit en een meesterlijk ontworpen full-duplex speakerphone.

Gebruiksvriendelijk
Het GROUP-videovergadersysteem kan in een handomdraai worden ingesteld en gebruikt. Videovergaderen wordt gemakkelijk dankzij plug-and-play USB-aansluitingen.

Werkt met toonaangevende apps
Werk gewoon verder binnen uw eigen computeromgeving. GROUP is compatibel met de meeste videosoftwaretoepassingen, inclusief de toepassingen die u al gebruikt.
Gecertificeerd voor Skype for Business™, geoptimaliseerd voor Microsoft® Lync, compatibel met Cisco Jabber® en WebEx® Uitgebreide integratie met leden van het Logitech Collaboration Program (LCP).

Aanpasbare installatie
Stem de installatie op uw ruimte af dankzij meerdere bevestigingsopties. Gebruik de camera op de tafel of bevestig deze aan de muur met de meegeleverde hardware. Gesprekken zijn goed te horen in een straal van 6 meter rond de basis met de standaardapparatuur. U kunt het bereik uitbreiden tot 8,5 meter voor grotere ruimtes met optionele uitbreidingsmicrofoons.

Warranty: Beperkte hardwaregarantie van 2 jaar