zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken

Logitech P710e luidspreker telefoon Mobiele telefoon Zwart USB/Bluetooth

Logitech P710e luidspreker telefoon Mobiele telefoon Zwart USB/Bluetooth  
Logitech

Logitech

Logitech P710e luidspreker telefoon Mobiele telefoon Zwart USB/Bluetooth

P710e - USB/Bluetooth, 140 Hz - 16 kHz, 85 dBA, 3.5mm, 275g
€ 98,05 € 118,64 (incl. btw) E-mail Afdrukken Bestellen
Delen
Logitech - Logitech P710e luidspreker telefoon Mobiele telefoon Zwart USB/Bluetooth
Productinformatie
Categorie Luidspreker sets
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad 6
Artikelnummer

980-000742

EAN/UPC

5099206048836

Verpakkingseenheid 1
Beschrijving
Logitech P710e. Soort apparaat: Mobiele telefoon, Kleur van het product: Zwart. Frequentiebereik: 140 - 16000 Hz. Frequentie microfoon: 50 - 8000 Hz. Connectiviteitstechnologie: Bedraad en draadloos, Interface: USB/Bluetooth, Type aansluitplug: 3,5 mm. Breedte: 120 mm, Diepte: 120 mm, Hoogte: 40 mm

SPEAKERPHONE VOOR AL UW MOBIELE APPARATEN
Tover elke werkplek om tot een kant-en-klare vergaderruimte. Met de Logitech P710e Mobile Speakerphone kan elk device (telefoon, tablet of laptop) handsfree worden gebeld. Ruisonderdrukkende technologie zorgt ervoor dat iedereen alles kan horen en gehoord kan worden. Koppel tot 8 Bluetooth®-apparaten of maak een verbinding via NFC door de P710e gewoon aan te raken met een apparaat.

FLEXIBEL HANDSFREE VERGADEREN
De Logitech P710e Speakerphone is voor de professional die moet multitasken. De speakerphone maakt direct verbinding. Daardoor kan elke videovergadering direct worden gestart via elk mobiele apparaat. De P710e kan worden gebruikt als standaard zodat iedereen in beeld is maar toch handen vrij heeft om bijvoorbeeld notities te maken.

NEEM DE MOBIELE P710E OVERAL MEE NAARTOE
Onverwacht een telefoontje opnemen in een druk kantoor? Met de P710e Speakerphone is dat geen enkel probleem. Met een batterij die tot wel 15uur gesprekstijd biedt is de kans klein dat de speaker uitvalt tijdens de vergadering. Een aangepaste speaker en geluidsonderdrukkende microfoon zorgen voor helder geluid aan beide kanten van de lijn. Sluit een hoofdtelefoon aan op de P710e voor meer privacy.

MAAK DIRECT VERBINDING MET EEN VERGADERING
De P710-speakerphone kan met verschillende devices worden verbonden via Bluetooth, een optionele NFC-koppeling of via de meegeleverde USB-kabel. Koppel tot 8 Bluetooth-apparaten. Eenvoudige koppeling en ontkoppeling van mobiele NFC-apparaten met de P710e door ze gewoon tegen elkaar te houden.

ONTWORPEN VOOR HET BEDRIJFSLEVEN
Videovergaderen is gemakkelijk met de P710e. De P710e is geoptimaliseerd voor Microsoft® Lync™, compatibel met Cisco® en gecertificeerd voor Skype® en Skype voor Bedrijven, en biedt professionele audio en een geïntegreerde vergaderervaring.

GEÏNTEGREERDE HOUDER
Een geïntegreerde houder positioneert een mobiele telefoon of tablet in precies de juiste hoek voor videogesprekken zonder schokkerig beeld en biedt handsfree toegang tot het mobiele scherm.

GELUIDS- EN ECHO-ONDERDRUKKING
De P710e is geoptimaliseerd met akoestische echo-onderdrukking en geluidsonderdrukkende microfoon, zodat elke spreker in een rumoerige omgevingen goed te verstaan is.

LANGE BATTERIJLEVENSDUUR
Met een gesprekstijd van 15 uur tussen opladingen houdt de Mobile Speakerphone P710e het langer uit dan de langste werkdag.

GEOPTIMALISEERD VOOR STEM EN MUZIEK
Een dynamische equalizer schakelt automatisch tussen modi voor stem en muziek, waardoor de beste geluidskwaliteit wordt geleverd voor waar de gebruiker naar luistert.

AANRAAKKNOPPEN
Aanraakknoppen met led-indicators bieden een uitstekende respons zonder hoorbaar geluid over te dragen via het audiopad.

GEÏNTEGREERDE USB-KABEL
De USB-kabel zit vast aan de speakerphone. Bovendien kan de kabel netjes worden opgeborgen onder de eenheid wanneer deze niet wordt gebruikt.