zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken

Logitech SLIM COMBO toetsenbord voor mobiel apparaat QWERTY Brits Engels Blauw Smart Connector

Logitech SLIM COMBO toetsenbord voor mobiel apparaat QWERTY Brits Engels Blauw Smart Connector  
Logitech

Logitech

Logitech SLIM COMBO toetsenbord voor mobiel apparaat QWERTY Brits Engels Blauw Smart Connector

SLIM COMBO - iPad Pro, Smart Connector, 528g
E-mail Afdrukken Verwachte leverdatum: Onbekend Bestellen
Delen
Logitech - Logitech SLIM COMBO toetsenbord voor mobiel apparaat QWERTY Brits Engels Blauw Smart Connector
Productinformatie
Categorie Toetsenborden voor mobiel apparaat
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad Verwachtte leverdatum: Onbekend  
Artikelnummer

920-008416

Documentatie
leaflet
leaflet
Slim Combo iPad Pro Case nl
Beschrijving

Logitech SLIM COMBO. Toetsenbordindeling: QWERTY, Taal toetsenbord: Brits Engels. Merkcompatibiliteit: Apple, Compatibiliteit: iPad Pro 10.5", Kleur van het product: Blauw. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Aansluiting: Smart Connector. Stroombron: Dock. Breedte: 184 mm, Diepte: 27 mm, Hoogte: 258 mm

MEER DAN PRO
Slim Combo biedt uw iPad Pro de ultieme pro-ervaring. Met de vier verschillende standen profiteert u van ongekende flexibiliteit en met de connector wordt uw toetsenbord meteen gevoed.

VIER FLEXIBELE STANDEN
De beschermende hoes met afneembaar toetsenbord is verbluffend veelzijdig dankzij de vier gebruiksstanden: typen, kijken, video en lezen.

DAG EN NACHT PRO
Verlichte toetsen van normaal formaat, slimme OS-sneltoetsen en de type-ervaring van een laptop op iPad Pro.

PRO-VERBINDING
Er worden geen batterijen meegeleverd, want die hebt u niet nodig. Plaats uw iPad Pro in de connector en uw toetsenbord is direct klaar voor gebruik.

PRO-ONTWERP
Bescherming van 360 graden in een ongelofelijk slanke toetsenbordcase voor 12,9-inch en 10,5-inch iPad Pro.

AFNEEMBAAR TOETSENBORD
Als u niet hoeft te typen, maakt u het toetsenbord los en kunt u ongehinderd genieten van het prachtige iPad Pro scherm.

DE JUISTE HOEKEN
Er is een juiste hoek voor elke situatie, en die is niet altijd 90 graden. Dankzij twee soepele microscharnieren kunt u de hoek van Slim Combo nauwkeurig bepalen binnen een bereik van 50 graden en blijft iPad Pro perfect op zijn plaats.

HANDS-FREE HALLO
Als u een oproep krijgt, zet u de Slim Combo gewoon in de staande stand voor een hands-free video-ervaring met minder op de achtergrond en meer op de voorgrond.

MAKEN, LEZEN EN BLADEREN
Gebruik de minimalistische draagbare modus om een idee te schetsen of ontspannen een artikel of e-book te lezen.

EEN THUISBASIS VOOR APPLE PENCIL
Apple Pencil voegt nieuwe creatieve mogelijkheden aan iPad Pro toe en met de houder van Slim Combo is Apple Pencil altijd binnen handbereik. Schuif uw Apple Pencil in de houder, zodat Apple Pencil nooit kwijtraakt of in de weg zit.

DE TYPE-ERVARING VAN EEN LAPTOP
Typ e-mails of een heel boek op een toetsenbord van normaal formaat met ruim geplaatste holle toetsen. Dankzij de drie aanpasbare niveaus achtergrondverlichting blijft u altijd productief, zelfs bij weinig licht.

SNELLE VERBINDING VIA CONNECTOR
Slim Combo wordt met iPad Pro verbonden via een fysieke connector, zodat u uw toetsenbord nooit meer hoeft te koppelen. Klik uw Device in de houder en begin te typen. Maak het toetsenbord los als u klaar bent.

NOOIT MEER OPLADEN
Slim Combo is speciaal ontworpen voor de 12.9-inch en 10.5-inch iPad Pro. Het toetsenbord heeft geen oplaadkabels, batterijen of knipperende indicator, maar wordt rechtstreeks gevoed door iPad Pro. Het toetsenbord gebruikt weinig energie: 0,3%-2,3% batterijvermogen van iPad Pro voor elk uur dat u typt. De firmware van uw toetsenbord wordt automatisch bijgewerkt via de connector.