zoeken Uitgebreid Zoeken
zoeken Uitgebreid Zoeken

Logitech MX Anywhere 2 muis RF draadloos + Bluetooth Laser 1000 DPI Rechtshandig

Logitech MX Anywhere 2 muis RF draadloos + Bluetooth Laser 1000 DPI Rechtshandig  
Logitech

Logitech

Logitech MX Anywhere 2 muis RF draadloos + Bluetooth Laser 1000 DPI Rechtshandig

MX Anywhere 2, graphite, 106g, LiPo 500mAh, Unifying receiver
€ 60,80 € 73,57 (incl. btw) E-mail Afdrukken Bestellen
Delen
Logitech - Logitech MX Anywhere 2 muis RF draadloos + Bluetooth Laser 1000 DPI Rechtshandig
Productinformatie
Categorie Muizen
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Voorraad 37
Artikelnummer

910-005215

EAN/UPC

5099206073012

Verpakkingseenheid 1
Beschrijving
Logitech MX Anywhere 2. Vormfactor: Rechtshandig. Bewegingsdetectietechnologie: Laser, Aansluiting: RF draadloos + Bluetooth, Bewegingsresolutie: 1000 DPI, Soort knoppen: Pressed buttons, Aantal knoppen: 7, Scroll type: Wheel. Stroombron: Batteries. Kleur van het product: Grafiet

REVOLUTIONAIR MEERDERE COMPUTERS BESTUREN
Maak kennis met de compacte en krachtige MX Anywhere 2S, de muis die u superkracht geeft. De MX Anywhere 2S werkt overal: café, vliegtuig, hotelkamer en vergaderingen buiten de deur. Werk naadloos op drie computers tegelijk, inclusief heen en weer navigeren en kopiëren en plakken.

BRENG WERKEN OP MEERDERE COMPUTERS NAAR NIEUWE HOOGTEN
Gebruik alle mogelijkheden van de MX Anywhere 2S met Logitech Flow, voor soepel op meerdere computers werken. U kunt uw muis over drie computers bewegen en er zelfs tekst, afbeeldingen en bestanden tussen kopiëren en plakken.

KAN OVERAL TRACKEN

De MX Anywhere 2S is de krachtige muis voor iedereen die overal moet werken. De gloednieuwe 4000 dpi Darkfield™ sensor kan op vrijwel elke ondergrond probleemloos tracken, zelfs op glas

ALTIJD GEBRUIKSKLAAR

Blijf uw muis gebruiken terwijl hij opgeladen wordt. In slechts 3 minuten heeft u genoeg vermogen voor een hele dag. Volledig opgeladen kan hij tot 70 dagen meegaan.

SUPERSNEL SCROLLEN
Schiet met één keer aan het wieltje draaien door lange documenten en webpagina's. Als u een grotere nauwkeurigheid nodig hebt, kunt u op het wieltje drukken om met klikken te scrollen.

EASY-SWITCH EN TWEE VERBINDINGS-MOGELIJKHEDEN
Sluit de MX Anywhere 2S via de meegeleverde Logitech Unifying-ontvanger of de Bluetooth® Low Energy-technologie aan. Koppel tot drie apparaten met de Logitech Easy-Switch™-technologie en schakel gemakkelijk tussen deze apparaten met een druk op de knop.

BOLLE, COMPACTE VORM
Deze comfortabele mobiele muis is ontworpen om prettig in de hand te liggen en biedt de controle die u thuis, op uw werk of onderweg nodig hebt.