search Advanced Search
search Advanced Search

Logitech Rally Mounting Kit for the Rally Ultra-HD ConferenceCam Table mount Black

Logitech Rally Mounting Kit for the Rally Ultra-HD ConferenceCam Table mount Black  
Logitech

Logitech

Logitech Rally Mounting Kit for the Rally Ultra-HD ConferenceCam Table mount Black

Rally Mounting Kit
Email Print Verwachte leverdatum: Onbekend Order now
Share
Logitech - Logitech Rally Mounting Kit for the Rally Ultra-HD ConferenceCam Table mount Black
Product information
Category
Thuiskopieheffing Niet van toepassing
Stock Verwachte leverdatum: Onbekend  
Product code

939-001644

Documentation
leaflet
Description

Logitech Rally Mounting Kit for the Rally Ultra-HD ConferenceCam. Type product: Tafelbevestiging, Kleur van het product: Zwart, Ondersteuning voor plaatsing: Muur. (Buitenste) hoofdverpakking brutogewicht: 10,9 kg, (Buitenste) hoofdverpakking lengte: 342 mm, (Buitenste) hoofdverpakking breedte: 260 mm. Breedte verpakking: 125 mm, Diepte verpakking: 283 mm, Hoogte verpakking: 83 mm

Bereik een gestroomlijnde installatie van elk onderdeel van het Rally-systeem met de meegeleverde beugels en bevestigingshardware. De camerabeugel biedt een veilige, stabiele wandmontage boven of onder het beeldscherm, of een slimme bevestiging voor installaties aan het plafond. Bevestig luidsprekers direct aan de muur met onopvallende beugels. Plaats de hubs op een muur, of onder een tafel met geventileerde hardware, en maak vervolgens de verbindingen vast met de kabelbevestigingsbeugels voor een professionele uitstraling.

De camerabeugel biedt flexibiliteit om de camera direct boven of onder het scherm op een muur te monteren voor een natuurlijke gezichtslijn en oogcontact met deelnemers op afstand. Voor grotere vergaderruimten kan de beugel worden omgekeerd om de camera in de buurt van het plafond te plaatsen voor een uitgebreider beeld. Een statiefschroef en een driepunts pensysteem zorgen voor stabiliteit en helpen de camera stil te houden wanneer de lens in beweging is.

Elk accessoire in de Rally-montagekit is afgestemd op het systeemcomponent dat het ondersteunt. De twee beugels die de Rally-luidsprekers aan weerszijden van het scherm monteren, creëren een slank "zwevend" uiterlijk, terwijl de luidsprekers zelf hun volledige akoestische potentieel kunnen leveren. Het resultaat: levensecht gespreksgeluid dat mensen samenbrengt, zelfs terwijl de technologie onopvallend op de achtergrond vervaagt.

Twee geventileerde hubbeugels bieden veelzijdige montageopties om de Display Hub en de Table Hub op een muur of onder een tafel te plaatsen. De beugels zijn ontworpen met verhoogde afstandhouders om voldoende luchtcirculatie te garanderen voor een betrouwbare koeling.

Beschermen tegen onopzettelijke ontkoppelingen en gerelateerde problemen terwijl u de kabels netjes en opgeruimd houdt. Elke tweedelige bevestigingsbeugel wordt gemonteerd in de buurt van de Display Hub en Table Hub om de voeding, A / V en datakabels veilig aangesloten te houden.